Expert Worden

Experts weten meer…

ClubGreen is een kennisbank op het gebied van duurzaamheid. ClubGreen werkt inmiddels samen met meer dan 300 publicerende experts verbonden aan universiteiten, kennisinstellingen, branche-organisaties, maatschappelijke organisaties, overheid en bedrijfsleven. Dit aantal groeit gestaag. Alle experts op deze website publiceren op persoonlijke titel en doen dat vrijwillig en geheel onbezoldigd. Zij vinden het belangrijk dat er informatie wordt verstrekt over de duurzame aspecten binnen hun vakgebied en dragen daar middels hun publicatie een steentje aan bij. Uiteraard zijn we zeer geïnteresseerd in nieuwe experts. Wilt u expert worden bij ClubGreen? Vul onderstaand formulier in en onze redactie neemt spoedig contact met u op.


Er zijn een aantal spelregels verbonden aan het publiceren op ClubGreen.nl:

 1. U bent aantoonbaar een expert in uw vakgebied.
 2. U bent beroepsmatig verbonden aan een professionele organisatie uit wetenschap, overheid of het bedrijfsleven.
 3. Wanneer u geaccepteerd wordt als expert krijgt u een profiel en artikel waarbij u teksen en foto’s kunt aanleveren, die na redactie zullen worden geplaatst. U blijft hiervan op de hoogte en kunt altijd verdere aanpassingen doorgeven.
 4. U formuleert de belangrijkste vragen en antwoorden (Q&A) betreffende het kennisonderwerp dat u behandelt. Kort en bondig beantwoordt u in ieder geval de kernvragen wie, wat, waar, waarom en hoe.
 5. U stelt de Q&A in foutloos Nederlands op en vermijdt hierbij zoveel mogelijk vakjargon.
 6. U draagt generieke kennis over. De Q&A bevat dus geen bedrijfsinformatie, noch wordt verwezen naar andere bedrijven. Hierop wordt toegezien door een co-reader.
 7. Zo mogelijk plaatst u – ter verduidelijking van het onderwerp – aanvullende foto’s en/of illustratie’s. In overleg met redactie kan een instructieve video worden toegevoegd.
 8. Het is toegestaan enkele vragen te richten op uw eigen visie als expert. U dient in de vraag en het antwoord aan te geven dat het gaat om uw persoonlijke visie (mijn visie is…).
 9. U zorgt ervoor dat uw Q&A up-to-date is en blijft, zodat men na het lezen van uw Q&A altijd op de hoogte is van de laatste stand van zaken.
 10. Een keer per half jaar dient u middels een automatische email-reply aan te geven dat uw profiel en Q&A nog up-to-date is.
 11. ClubGreen behoudt zich het recht voor om een Q&A die – ondanks notificatie – niet wordt onderhouden te verwijderen uit onze kennisbank.
 12. U beantwoordt eventueel ook vragen van lezers.
 13. U zet zich actief in om uw eigen publicatie – zoals geplaatst op ClubGreen.nl – te communiceren onder een breed publiek, bijvoorbeeld door middel van tweets, links naar ClubGreen via uw website etc..
 14. Indien u publiceert in onze kennisbank dan betekent dit dat u automatisch akkoord gaat met de bovengenoemde spelregels.
Voornaam
Achternaam

Aanhef MeneerMevrouw
E-mailadres
Organisatie
Telefoon
Kennisgebied
Kennisonderwerp
Toelichting aanvraag

Blijf op de hoogte met de ClubGreen nieuwsbrief:

Lifestyle

Planet

Business