5 eenvoudige trucs voor het personaliseren van bedrukte producten voor de horeca

ClubGreen | december 21, 2023 | 0 | Bedrijven

In de horeca draait alles om beleving en sfeer. Een belangrijk onderdeel hiervan is de uitstraling van je zaak. Bedrukte producten, zoals menukaarten, servetten en bierviltjes, zijn hierbij onmisbaar. Ze zorgen voor een professionele uitstraling en versterken de identiteit van je horecaonderneming. In dit artikel geven we je vijf eenvoudige trucs om bedrukte producten voor de horeca te personaliseren.

1. Kies voor een herkenbaar logo en huisstijl

Een sterk logo en een herkenbare huisstijl zijn essentieel voor de uitstraling van je horecaonderneming. Zorg ervoor dat je logo en huisstijl passen bij de sfeer en het concept van je zaak. Laat je logo en huisstijl vervolgens terugkomen op al je bedrukte producten. Zo creëer je eenheid en herkenbaarheid. Je kunt je logo en huisstijl laten ontwerpen door een grafisch vormgever of zelf aan de slag gaan met online ontwerptools.

2. Maak gebruik van kleuren die passen bij je concept

Kleuren spelen een grote rol in de beleving van je horecaonderneming. Ze kunnen een bepaalde sfeer oproepen en invloed hebben op het gedrag van je gasten. Kies daarom voor kleuren die passen bij je concept en laat deze terugkomen op je bedrukte producten. Houd hierbij rekening met de psychologische betekenis van kleuren. Zo staat rood bijvoorbeeld voor passie en energie, terwijl blauw juist rust en betrouwbaarheid uitstraalt.

3. Kies voor duurzame materialen

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema in de horeca. Steeds meer consumenten hechten waarde aan milieuvriendelijke en duurzame producten. Kies daarom voor bedrukte producten die gemaakt zijn van duurzame materialen, zoals gerecycled papier of biologisch afbreekbaar plastic. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het laat ook zien dat je als horecaondernemer bewust bezig bent met duurzaamheid.

4. Voeg een persoonlijke touch toe

Om je bedrukte producten nog persoonlijker te maken, kun je ervoor kiezen om een persoonlijke touch toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap zijn, een handtekening van de chef-kok of een foto van je team. Dit zorgt voor een unieke en persoonlijke uitstraling, waardoor je je kunt onderscheiden van de concurrentie.

Related Posts

Recente berichten

Wat is detoxen en heb ik een detoxkuur nodig

Wat is detoxen en heb ik…

ClubGreen | november 7, 2022 | 0

Detoxen wordt ook wel eens ontgiften genoemd. De benaming verwijst naar gif of toxic. Neem je gif in, dan zal je intoxiceren. Denk bijvoorbeeld aan alcoholintoxicatie: een vergiftiging met alcohol. Haal…

Categorieën

Over ons:

Op Clubgreen vind je informatie over duurzaamheid en een duurzaam gezond leven. De afgelopen jaren zijn deze onderwerpen steeds nadrukkelijker in onze levens gekomen. En krijgen we er allemaal steeds meer mee te maken. Wij delen onze kennis graag vandaar dit blog. Wilt u een bijdrage leveren aan Clubgreen neem dan gerust contact op. Met jou idee en of voorstel voor bijvoorbeeld een leuke samenwerking. Mail ons gerust op info(a)clubgreen.nl