Alle boeken die ik heb gelezen (en geliefd) in het afgelopen jaar

clubgreen&%^*hb | september 24, 2016 | 0 | Levensstijl

Hey guys! Klaar om je leeslijst te vullen?

Iets wat ik hier slechts af en toe even aanraak is lezen, wat grappig is omdat het een groot deel van mijn dagelijks leven is – essentieel om goed los te kunnen koppelen, beter te kunnen slapen en leven in te blazen perspectief. En ik moet zeggen (zonder toeterend over mijn eigen hoorn), lees veel. Als een kindle-eigenaar (en minnaar) is een nieuw boek nooit ver weg, wat inhoudt dat tenzij ik mijn oplader heb misplaatst (gebeurt) er gewoonlijk geen downtime tussen boeken is, iets dat me altijd irriteerde toen ik de bibliotheek gebruikte of ging winkelen. Ik rouw nog steeds om het verlies van paperback, en de interface van de Kindle Store is zooooo vervelend, maar je moet het goede met het slechte goed nemen?

Dus ik dacht dat het geweldig zou zijn om met jullie te delen wat ik aan het lezen ben, of in plaats van wat ik het afgelopen jaar of zo heb gelezen … Sommige boeken waren geweldig, sommige waren verschrikkelijk (hoewel ik er een paar hele slechte van af heb gelaten), en er waren er veel die gewoon bleh waren. Ik waardeer dat de smaak van het boek een lastige is, en dat de favoriet van iemand anders het minst wordt genoten … Maar dat maakt allemaal deel uit van het plezier!

Boeken die ik in het laatste jaar heb gelezen

Hoe een persoon in de wereld te zijn Wereld * Ik noemde dit in mijn laatste maandelijkse samenvatting, en raad deze verzameling van advieskolommen zeker aan door niemand anders Heather aka Ask Polly.

Little Fires Everywhere * en Alles wat ik je nooit heb verteld Ik heb het recente boek gelezen en heb er na het liefhebben snel Celeste Ng's andere titel gevonden, maar Little Fires Everywhere is beter.

Call Me By Your Name Na zoveel mensen te hebben gezien ik hou van de film Ik heb het boek van André Aciman gedownload, het is prachtig geschreven en erg nostalgisch (hoewel vrij expliciet seksueel).

Frisse klacht Ik ben altijd al een fan van Jeffrey Eugenides geweest en heb korte verhalen verteld dus ik heb kon deze niet passeren.

Thr ee Wishes What Alice Forgot The Hypnotist's Love Story The Last Anniversary Na het liefhebben van Big Little Lies de tv-show (ik bedoel, wie had er geen 't) Ik heb dat boek gelezen en vervolgens de rest gedownload door Liane Moriarty. Ik ben geneigd om dit te doen, word geïnteresseerd in een auteur en lees ze allemaal op een rij! Haar boeken zijn weliswaar nogal trashy en je kunt vaak zien wat er aankomt (ik bedoel, wie heeft er nog meer de climax in Big Little Lies over 2 afleveringen gezien?) Maar niet slecht voor een weekend weg.

Manhattan Beach Een van mijn favoriete boeken is Bezoek aan de Goon Squad door Jennifer Egan, en toen ik zag dat ze er een had geschreven, downloadde ik het meteen (voordat ik me realiseerde dat het op voorbestelling was!). Deze is heel anders, een vrijwel historische roman over jeugd, de menigte en het feminisme in de jaren 1940.

Into The Water – Iedereen las The Girl On The Train, toch? Nou, ik heb deze van Paula Hawkins gedownload en het is griezelig en met veel draaien en kronkels op een vergelijkbare manier, maar heeft weliswaar een minder dwingende verhaallijn.

Hoe je je leven kunt vermoorden * Ongetwijfeld heb je gehoord over dit boek van Cat Marnell over journalist en drugsverslaafde zijn – ik vond het niet echt leuk, maar het was absoluut een page-turner en veel trashy read.

Nutshell Ik ben een grote fan van Ian McEwan, en dit is een moordverhaal verteld vanuit het perspectief van een ongeboren baby (zoals hij getuige is in de baarmoeder).

Eleanor Oliphant is Completion Fine – Gail Honeyman

Where'd you go, Bernadette – Maria Semple

Tampa – Niet voor bangeriken, dit gaat over een vrouw die valt voor een van haar studenten. Een beetje een Lolita-verhaal, maar veel geiler. Ik vond het leuk, maar het is niet voor iedereen!

A Little Life Dit is een verwoestend boek over een groep vrienden in New York door Hanya Yanagihara … Ik heb het gevoel dat het een boek is waar iedereen het over gehad heeft als een moet lezen, maar hield er niet van. Het is een beetje als verdrietporno en heel erg onverbiddelijk, het is ook als een ontelbare pagina's!

Dark Matter * – Een super interessant verhaal over wakker worden in een andere wereld waar je jezelf bent, maar ook niet. [19659002] The Underground Railroad Dit boek gedownload door Colson Whitehead na het lezen ervan in Time magazine, toen ik eenmaal mijn hoofd rond de surrealistische afbeelding van de spoorweg (in plaats van een netwerk van veilige huizen zoals het eigenlijk was, in het boek is het een echte spoorweg). Ik kwam erin.

Sweetbitter – Een verhaal over de volwassenheid dat zich afspeelt in een restaurant in New York. Niet het beste boek (hoewel het een hoop hype kreeg) maar toch interessant.

Commonwealth * Run State Of Wonder I ging een paar maanden geleden door een fase van Ann Patchett en heeft vrijwel al haar boeken gelezen. Ik hou echt van haar schrijven!

Barkskins Een andere favoriete auteur, dit boek van Annie Proulx over twee nieuwe kolonisten in Amerika is lang maar interessant, hoewel om eerlijk te zijn, ik beveel haar andere boeken aan over deze. 19659002] The Girls * De kans is groot dat je dit hebt gelezen, maar ik vond het leuk!

The Sisters Brothers * Ik hield echt van dit boek, iets anders dan wat ik had lees meestal maar geweldig!

* Boeken die ik vooral niet kon neerleggen

Iedereen blijft maar tegen me zeggen om wat te lezen voordat de baby komt, want daarna heb ik geen tijd meer voor een tijdje. Droevig gezicht! Dus ik zou het leuk vinden om te horen of je recent iets hebt gelezen dat je zou aanraden!Lees verder via deze link

Related Posts

Meest recente berichten

Gewicht verliezen tijdens de overgang

Gewicht verliezen tijdens de overgang

clubgreen&%^*hb | oktober 28, 2018 | 0

[ad_1] Gewicht verliezen tijdens de overgang Tijdens de overgang de hormonale regulatie In je lichaam neemt de hoeveelheid oestrogeen af. Dit verandert onder andere de verdeling van vet. Veel vrouwen…

Categorieën

Informatieve links