Banana Protein Pancake Recept | Een paar en een reserve

clubgreen&%^*hb | april 17, 2018 | 0 | Recepten

Heb je weekendrituelen?

We hebben een paar, maar niemand heeft het volgehouden toen Ben op zaterdagochtend pannenkoeken voor ons maakte. Zelfs als hij het niet wil, dan daag ik hem uit tot hij toegeeft … Niets als een goede zeur om je vriend 's morgens de keuken in te krijgen! We doen dit al een tijdje, maar ik moet toegeven dat het recept voor zijn pannenkoeken in de loop der jaren enigszins is veranderd. Toen we in Londen woonden, maakte hij gewoonlijk een standaard pannenkoekenbeslag, absoluut heerlijk, maar niet zo gezond (geen wonder dat ik zo snel uit mijn kleding in Londen groeide … en dat alle braadstukken op zondag). Naarmate we ons meer bewust worden van onze gezondheid – ouder worden zal je dat doen – is het recept geëvolueerd naar iets enigszins gezonds, door geraffineerd wit meel om te ruilen voor voedzamer alternatieven en wat proteïnepoeder toe te voegen. Nadat we ons ontbijt een paar keer hadden gedeeld met verhalen, vroegen enkelen van jullie om het recept, dus ik vond het hoog tijd dat ik het online zette. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Door de jaren heen hebben we geëxperimenteerd met veel verschillende recepten voor gezonde pannenkoek – kokosmeel, amandelmeel, enz. Maar om eerlijk te zijn waren ze meestal behoorlijk keihard, zonder die zachte kussens is een integraal onderdeel van de hele pannenkoekervaring. Deze zijn anders! Ik beloof het.

Ben's Banana Protein Pancakes

Ingredients

Maakt 6 – 8 middelgrote pancakes.

  • 3/4 kopje Quinoa-bloem
  • 1/4 kopje Brown Rice Flour
  • 2 tot 3 el van Protein Power (we gebruiken erwteneiwit)
  • Een theelepel bakpoeder
  • 3 eieren
  • 1/2 kop volle melk
  • 2 tot 3 zeer rijpe bananen
  • Knop van boter
  • Fruit, noten, honing, yoghurt en andere dingen om je pannenkoeken mee te vullen.

Methode

  1. Voeg in een grote kom of maatbeker je bloem, eiwitpoeder en bakpoeder bij elkaar en meng goed
  2. Maak in een andere kom je bananen en voeg dan je melk en eieren toe. Combineer goed.
  3. Voeg je natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en klop. Uw beslag moet een vrij dikke consistentie zijn.
  4. Verwarm een ​​pan met antiaanbaklaag en voeg wat boter toe.
  5. Giet uw pannenkoeken in de pan, tot welke maat u ook wenst.
  6. Kook totdat u luchtbellen ziet stijgen naar de top van de pannenkoek en dan flip.
  7. Laat nog eens twee minuten koken en haal dan van het vuur.

Top met Griekse yoghurt, honing en fruit (of spek en ahornsiroop als je Ben bent) en geniet van !

Een paar tips:

  • Zorg ervoor dat je de juiste consistentie hebt – als het beslag te dun is, krijg je pannenkoeken. Als het te dik is, zullen ze zich niet verspreiden en goed koken en kunnen ze in het midden deegachtig zijn.
  • Als je de andere meelsoorten niet hebt, kun je ook een half kopje zelfrijzende bloem en een halve kop gebruiken van gewone bloem.
  • Je kunt het eiwitpoeder ook weglaten als je wilt, maar IMHO maakt ze wat voedzamer, en het houdt je langer vol. [BenodigdhedenBengebruikteenglazenmaatbekerinplaatsvaneenkomzodatjehetmengselgemakkelijkkuntuitgieten-dithelptomdeperfectemaatpannenkoekentekrijgen!
  • Ben zet ook een klontje boter in een papieren handdoek en gebruikt dat om de pan met boter te schilderen – het smelt erdoorheen en geeft alleen de juiste hoeveelheid dekking … Kun je zien dat Ben een geweldige kok is en alle kleine kneepjes kent?

Bedankt Ben voor het recept! En bedankt dat je ze altijd voor me hebt gemaakt …

Pin dit recept op Pinterest!



Originele bron

Related Posts

Meest recente berichten

Gewicht verliezen tijdens de overgang

Gewicht verliezen tijdens de overgang

clubgreen&%^*hb | mei 9, 2018 | 0

[ad_1] Gewicht verliezen tijdens de overgang Tijdens de overgang verandert het hormoonhuis in uw lichaam en vermindert de hoeveelheid oestrogeen. Dit verandert onder andere de verdeling van vet. Veel vrouwen…

Categorieën

Informatieve links