Green Office

Duurzaamheid op kantoor is gemakkelijker te realiseren dan u denkt. Alle hulpmiddelen voor een duurzame werkvloer zijn in deze rubriek aanwezig. Van duurzame koffie en catering tot binnenklimaat en Het Nieuwe Werken. Bent u een expert op het gebied van een duurzaam kantoor? Neem dan contact met ons op!

hepaspecializedequipment

Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken is een nieuwe opvatting over het flexibel uitvoeren van kantoorwerkzaamheden, een gedragsverandering van zowel werknemer als werkgever.

Woning-en-binnenklimaat

Kantoor en binnenklimaat

Verwarming en verkoeling zijn ook voor kantoor zeer belangrijk, maar kosten u veel energie en dus geld. Hoe kunt u uw binnenklimaat duurzaam regelen en flink bezuinigen op uw energierekening?

Woning-en-duurzame-energie

Kantoor en catering

De catering op uw kantoor kunt u duurzaam aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan de broodjes in uw kantine, de dranken en hapjes bij uw bedrijfsborrel en de koffie en thee op kantoor.

Woning-en-energiebespaaradvies

Kantoor en duurzame energie

Wind, zon en water zijn schone energiebronnen die tot in de eeuwigheid voorradig zullen zijn. Duurzame energie kan ook opgewekt worden bij uw kantoor.

Woning-en-gezondheid

Kantoor en energiemanagement

Waarom moet een gebouw eigenlijk geïsoleerd worden? Allerlei manieren om zoveel mogelijk energie te besparen voor uw gebouw.

Woning-en-isolatie

Kantoor en milieu

Ook het kantoor is onderdeel van het milieu. De bouw en het gebruik van het kantoor hebben invloed op de omgeving. Lees hier alles over huisvesting en locatie, watergebruik en recycling.

Woning-en-milieu

Kantoor en verlichting

Verlichting is zeer belangrijk voor de stemming van bezoekers van uw kantoor. Ook kan de juiste verlichting van invloed zijn op de productiviteit van uw werknemers. Hoe kunt u op een duurzame manier de juiste sfeer creëren?

Woning-en-verlichting

Kantoorartikelen

Op kantoor worden er flink wat dozen papier, pakken nietjes, rollen plakband en dozen pennen versleten. Duurzaamheid op kantoor begint bij de artikelen waar u dagelijks mee werkt.

Woning-en-water

Projectinrichting

Een goede projectinrichting geeft niet alleen de juiste uitstraling naar uw klanten, maar is ook de basis van een duurzame en stimulerende werkomgeving.

Labels-en-keurmerken

Kantoor en IT

ClubGreen is op zoek naar experts op het gebied van o.a. printers, computers en telecommunicatie. Bent u aantoonbaar een expert en wilt u een artikel publiceren? Meld u hier aan

Blijf op de hoogte met de ClubGreen nieuwsbrief:

Lifestyle

Planet

Business