December Faves | Een paar en een reserve

clubgreen&%^*hb | januari 16, 2019 | 0 | Levensstijl

En zo was het jaar voorbij.

Ik heb een pauze genomen van het feit dat ik de afgelopen weken online was, het was precies wat ik nodig had. Ik hoop dat je een geweldige vakantie hebt gehad en je voelt je opgefrist en vernieuwd voor het nieuwe jaar! Als je een paar dingen wilt inhalen, kun je mijn faves van vorige maand bekijken!

Lezen luisteren

Ik heb de neiging om een ​​auteur te ontdekken en dan elk van hun boeken te gaan lezen. Op mijn radar op dit moment is Megan Abbott. ik lees gewoon Sterf een beetje en het was geweldig! Ik ben ook net klaar The Silence of The Girls (niet een fan van de naam) het was geweldig. En ik zal me verdiepen deze ook in de komende weken.

lol.

Een ander goed, vraag Polly naar de vergelijkingsval.

Deze nog een keer.

I hou van de Dames, we moeten praten podcast!

maken

Ik ga een beetje pauze nemen van online zijn (er geen grote deal over maken maar ja, opgewonden). En voelde me een beetje geïnspireerd om enkele bewerkte vintage stukken zoals de witte jurk in het moodboard te maken en ook wat outfits voor Frankie. Deze binnenkort delen!

Veel feestelijke doe-het-zelfs gingen deze maand naar beneden, waaronder niet één maar twee hangende kerstbomen – één uit macrame en één uit gefreesde takken. We hebben ook een gemaakt speel tent, verzwakte linnen servetten en een DIY tiered rok!

vervelend

uitgezocht deze prachtige jurk uit voor het project waaraan ik heb gewerkt in Adelaide, zo verbluffend!

Snapped omhoog dit prachtige zwempak en heb het non-stop gedragen.

Ik vind het geweldig dat de nieuwe 'it'-tas strohalm is en de wereld niet kost, hoewel deze heeft een groot (belachelijk) prijskaartje en ik wil het eigenlijk wel (een van die windowshop-situaties).

nesting

Als je er nog geen hebt opgepakt Mandy's prints maar toch moet je.

Als je last minute last hebt van de kerstboom, gebruik dan some pagina's uit een boek aan de muur?

ik hou van deze geborduurde prints.

Ik hou van de sfeer van deze winkel.

Zeer geïnspireerd door deze lieve dames interieurs.

LIEFDE deze afdrukken.

Mama-life

Ik heb samengesteld een bewerking van mijn favoriete stukken van Retykle. Eerlijkheid het was moeilijk om het op twee pagina's te houden!

Het is zo moeilijk geweest om badkleding te vinden met veel dekking voor Frankie, koos hiervoor!

Alles over aankleden a baby!

Afbeeldingen dankzij:

Bohéme Goods | Audrey Rivet | Le Seines | Gelaagde vintage | Hotel Magique | House of Lita | Met Jéan| OF van Amanda Shadforth | De geleende kwekerij | LRNCELees verder via deze link

Related Posts

Meest recente berichten

Gewicht verliezen tijdens de overgang

Gewicht verliezen tijdens de overgang

clubgreen&%^*hb | oktober 28, 2018 | 0

[ad_1] Gewicht verliezen tijdens de overgang Tijdens de overgang de hormonale regulatie In je lichaam neemt de hoeveelheid oestrogeen af. Dit verandert onder andere de verdeling van vet. Veel vrouwen…

Categorieën

Informatieve links