Februari favorieten | Een paar en een reserve

clubgreen&%^*hb | april 3, 2018 | 0 | Levensstijl

Hey guys! Klaar voor nog een maandelijkse favorieten?

Ik vond het heel leuk om vorige maand een lijst met mijn ontdekkingen samen te stellen, en het was leuk om te zien dat velen van jullie de links die ik deelde, hebben bekeken! Deze maand ben ik diep ingegaan op ideeën voor het renoveren en decoreren van een huis, wat een van de leukste dingen in de buurt moet zijn (zolang je niet aan prijzen of budget denkt!). Ben en ik zijn nu terug in Australië, ik run volgende week een evenement in Sydney en werk intussen aan het huis. Het gaat heel snel mee. Hier zijn enkele dingen die ik leuk vond in de maand februari.

Wearing

Nooit een om een ​​gelegenheid te missen om het onderdeel aan te kleden, ik heb deze maand algehele jurken gekocht! Deze zijn perfect gecombineerd met een gestreepte lange mouwtop. Gooi een paar hoge vis- en stalen petlaarzen en je bent klaar voor de sloop (een beetje).

Weet je wanneer je iets online vindt en je hebt het gewoon nodig? Deze romper deed een dubbele en driedubbele take. Het is aan het wachten in mijn winkelwagen!

De laatste restock van de naakte Simple Sandals was supersnel uitverkocht, maar we hebben er een paar terug voor diegenen van jullie die je handen wilden hebben op hen. Ren, loop niet!

Heb je het gehoord? Beaded bags zijn de nieuwe strobalen.

Going

Ontdekt dit prachtige hotel in Sri Lanka wat zoooo is voor mijn gevoel. Ik raad zeker een bezoek aan SL aan als je op zoek bent naar je volgende bestemming. Misschien wil je eerst deze gids bekijken, die je alle basisprincipes geeft.

Een bezoek aan Hong Kong? Mis het niet mooi Lantau !

Het maken van

Wahhhhh zo veel ideeën in mijn hoofd over het maken van DIY's voor het nieuwe huis … Ik ben dol de verbazingwekkende op safari geïnspireerde gordijnen bij The Now en het gevoel hebben dat ze op de een of andere manier moeten worden opgenomen … Maar hoe ?! Ook krijg ik voor het eerst in mijn leven een inloopkast. Dit is geen kleinigheid en vereist veel planning – we gaan voor iets eenvoudigs en off-the-shelf, maar met een paar ontwerpen uit de designer / het midden van de eeuw (ontwerper geïnspireerd zonder het budget te schaden – het is het thema van de reno!). [19659002] Deze maand hebben we ons laten leiden door een paar eenvoudige macraméknopen onder de knie te krijgen en vervolgens deze prachtige kroonluchter gemaakt! In de outfitafdeling zou je gek zijn om jezelf niet een schaar te pakken en deze eenvoudige doe-wrap-top te maken. En omdat we op dit moment alles hebben over verpakte stijlen, wil je misschien ook deze DIY-jurk !

Luisteren? Maak deze schuldvrije bosbes 'cheesecake' .

Helemaal dol op de hele gedroogde bloementrend … Ik zag het overal toen ik vorig jaar in Japan was, dus ik ben niet verrast dat het wereldwijd gaat. Blijf op de hoogte voor een stel (tehe!) Manieren om je eigen te maken.

Lezen / kijken

Hebben jullie een Ask Polly gelezen? Ik ben zo'n fan! Ik las deze kolom een tijdje geleden voor het eerst echt resoneerde en downloadde toen haar boek en las het in, zoals, een dag. Haar geen bs benadering van het leven heeft me verkocht!

Dit maakte me lol. Ze doet het altijd!

Beïnvloeders vs Enablers . Tres interessant (en weerspiegelt nogal mijn gedachten over de online ruimte).

Gebiologeerd door de kleuren van Stella Maria Baer .

Nesten

We staan ​​volop in de start van onze huizenrenovatie … In het geval u het gemist hebben, hebben we gesproken over Hoe uw renovatie plannen en Hoe u een renovatiebudget ontwikkelt . Klinkt misschien niet super sexy, maar deze stappen zijn zo belangrijk voor het hele proces!

Vanwege dit heb ik zooo veel inspiratie verzameld, het houdt eerlijk gezegd nooit op. Ik ben dol op de sfeer van deze coole co-working space in San Francisco. Hoe cool zijn die plantenbakken ?!

Ik ben helemaal voor het toevoegen van de laatste details op dit moment (wat hilarisch is gezien onze renovatie niet is voltooid) maar volledig getekend voor deze geweldige edelsteenvruchten … Hartogen !

Structurele plantenbakken zijn nu overal, waarom niet zelf maken? En investeer een beetje tijd in decluttering en maak een eenvoudige geweven doos met touw en een gerecyclede kartonnen doos!

Moodboard-afbeeldingen via Tess Guinery, Domino Magazine, Free People, Pop & Scott, Binnenkort NYC, Stella Maria Baer.Meer informatie is te lezen hier

Related Posts

Meest recente berichten

Gewicht verliezen tijdens de overgang

Gewicht verliezen tijdens de overgang

clubgreen&%^*hb | oktober 28, 2018 | 0

[ad_1] Gewicht verliezen tijdens de overgang Tijdens de overgang de hormonale regulatie In je lichaam neemt de hoeveelheid oestrogeen af. Dit verandert onder andere de verdeling van vet. Veel vrouwen…

Categorieën

Informatieve links