Galentines vieren in de studio met doe-het-zelf en drankjes

clubgreen&%^*hb | juli 5, 2017 | 0 | Recepten

Als je vrienden zo geweldig zijn, wie heeft ze dan nodig?

Maar serieus, ik moet zeggen dat ik de hele Galentines-beweging volg. Ik bedoel, wanneer krijg je je favoriete meiden te vieren? Voeg daar aan toe dat de hele beweging (in mijn gedachten) geleid door Leslie Knope en je hebt me een haaklijn en een zinklood. Een paar dagen geleden hebben we samen met een paar van mijn vrienden een kleine cocktail- en cakessessie in de studio georganiseerd om te vieren dat deze 'liefdesvakantie' niet alleen voor koppels is. Eerst dekten we de ruimte met een paar doe-het-zelfs uit, en toen stapten we in een paar favoriete Grana zijden items en daarna verscholen in wat lekkere rauwe cake en cocktails. Oh en in het geval u op zoek bent naar iets speciaals om deze Valentines / Galentines en verder te dragen, kijk dan niet verder dan Grana's nieuwe zijdecollectie zoveel leuke stijlen zijn er net op tijd voor de lente! Scroll verder voor meer.

Bridget draagt ​​de zijdehoge taillebroek en de klassieke cami in roze . Ik draag de zijden volledige rok en de zijden tank in lichtroze en de eenvoudige sandalen in naakt . We dragen ook allebei de nieuwe collectie van Bridget van haar merk The East

The Space (and DIYs!)

Je zult ons kleine raamhoekje onthouden in de studio, en ik wist dat het perfect zou zijn spot voor een kleine pow wow en chow down. Er is niets dat ik meer waardeer dan een ruimte die absoluut is ingericht met doe-het-zelfzaken, dus het zal geen verrassing zijn dat we van deze gelegenheid gebruik hebben gemaakt om al onze favoriete recente projecten in het hoekje te plaatsen. Omdat waarom niet? Eerst hebben we een paar tapijten neergezet om de ruimte wat op te warmen – we gebruikten deze en deze. Daarna hebben we een aantal worpen en stoffen en een paar doe-het-zelf kussens en een nieuw gemaakte DIY vloerpoef toegevoegd. Een paar koffietafels inclusief een recente DIY – deze stomp één waren de perfecte plekken voor een glaswaree en snacks. We hebben de hele ruimte bekroond met een verbluffende macrame-verlichting waar we in de studio aan hebben gewerkt. Blijf op de hoogte voor die DIY!

Ik denk dat we de ruimte zo een tijdje zullen houden!

In de ruimte: Urban Outfitters Pink Rug Paddo To Palmy Marrokan Wedding Blanket, DIY-vloerkussen (tutorial hier ), H & M Home pink throw en roze en roestkussens, Ikea raffia poef en roze glaswerkset, houten krukje ontwerp door Ben, DIY stronktafel (tutorial hier ), Vintage vaas, DIY macrame lampenkap (komt eraan!).

The Outfits

Ik ben heel enthousiast geweest om een ​​aantal Grana's nieuwe lente-zijdestijlen een tijdje te proberen, en dacht dat een middagje hangen met de meiden in de studio de perfecte gelegenheid zou zijn. Gelukkig voor ons, had Grana een paar mooie zijden stukken gestuurd, en we hebben ons allemaal verplicht met een leuke probeer sessie! Het zal je niet verbazen dat ik hou van de nieuwe roze stijlen die ze net hebben gelanceerd, waaronder deze klassieke cami en deze zijden volledige rok . De zijdehoge taille-broek die Bridget draagt, is ook zo'n geweldige stijl, jullie weten hoezeer ik hou van een stijl met hoge taille. Ik ben ook helemaal weg van deze prachtige kasjmier trui . En voor het geval je het vergeten bent, kun je altijd 10% korting krijgen bij Grana met mijn code 'apasxgrana'.

Bridget draagt ​​de zijdehoge getailleerde broek en de klassieke cami in roze . Ik draag de zijden volledige rok en de zijden tank in lichtroze en de eenvoudige sandalen in naakt . We dragen ook allebei de nieuwe collectie van Bridget van haar merk The East .

The Eats & Drinks

Eindelijk op het goede stuk. Als je bent afgestemd op mijn instagramverhalen, weet je dat ik mijn hand heb geprobeerd bij een rauwe blueberry-cheesecake … En ik hoop dat je het niet erg vindt dat ik opschep, maar het was (verrassend) erg lekker! Ik zal het recept binnenkort met je delen, maar het hoeft niet te zeggen dat het niet lang duurde in de studio. We hebben dat aangevuld met wat rosé sangria en een paar liter koolzuurhoudend water. Het was een traktatie!

Dit bericht is in samenwerking met Grana. Vergeet niet dat je altijd 10% korting kunt krijgen op Grana met behulp van mijn code 'apasxgrana' !.

Homewares in dit berichtMeer informatie is te lezen hier

Related Posts

Meest recente berichten

Gewicht verliezen tijdens de overgang

Gewicht verliezen tijdens de overgang

clubgreen&%^*hb | oktober 28, 2018 | 0

[ad_1] Gewicht verliezen tijdens de overgang Tijdens de overgang de hormonale regulatie In je lichaam neemt de hoeveelheid oestrogeen af. Dit verandert onder andere de verdeling van vet. Veel vrouwen…

Categorieën

Informatieve links