Hallo hobbel!

clubgreen&%^*hb | september 5, 2016 | 0 | Levensstijl

Nog een dag, nog een belangrijke verandering van het leven Hallo hobbel!

Ik ben verheugd om eindelijk iets met je te delen dat ik al een tijdje vasthoud … Ben en ik verwachten een baby! We zijn opgewonden / doodsbang / ongeduldig om onze nieuwe kleine in een paar maanden te ontmoeten, en ik kon me eerlijk gezegd niet een vriendelijker / praktischer / liefhebbend persoon voorstellen om dit mee te doen. Ik heb al veel vrienden met kinderen en ik voel me alsof ik niet onbekend ben met de intense hoogte- en dieptepunten van een nieuw gezin, maar bij twijfel denk ik altijd na over hoeveel plezier, avontuur en creativiteit mijn familie heeft gehad toen ze Ik groeide op en kan niet wachten om dat met mijn eigen bub te doen. Hopelijk!

Hallo hobbel!

Voor diegenen van jullie die geïnteresseerd zijn, ik ben momenteel 23 weken, en na een vrij ruw eerste trimester waarin het voelde als een superhuam poging om dingen zelfs een klein beetje bij elkaar te houden, voel ik me goed! Mijn energie is terug, al mijn favoriete voedingsmiddelen zijn weer smakelijk en het kiezen van kleuren voor onze renovatie heeft geen zin om een ​​triatlon te ondernemen. Wahoo!

Hallo hobbel!
Hallo hobbel!

Hallo hobbel!

Nicola en ik kwamen een paar dagen geleden samen en maakten een paar foto's om de 'bult' te documenteren, hoewel ik moet zeggen dat het niet zo indrukwekkend is … toch! Ik kijk er naar uit om delen van deze reis met u te delen, en ik ben zo gelukkig dat ik de steun heb van een dergelijke vriendelijke en intelligente gemeenschap. Zoals je je wel kunt voorstellen, ben ik best opgewonden om een ​​paar (zo'n honderd, honderd of meer) nieuwe doe-het-zelfprojecten tegen te komen. Binnenkort meer Ik beloof het!

Hallo hobbel!

Dragen: Spell Designs Dress Naakte simpele sandalen The East Earrings

Foto's door Nicola Lemmon

De post Hallo hobbel! verscheen voor het eerst op A Pair & A Spare .Lees verder via deze link

Related Posts

Meest recente berichten

Gewicht verliezen tijdens de overgang

Gewicht verliezen tijdens de overgang

clubgreen&%^*hb | oktober 28, 2018 | 0

[ad_1] Gewicht verliezen tijdens de overgang Tijdens de overgang de hormonale regulatie In je lichaam neemt de hoeveelheid oestrogeen af. Dit verandert onder andere de verdeling van vet. Veel vrouwen…

Categorieën

Informatieve links