Juli Faves | Een paar en een reserve

clubgreen&%^*hb | augustus 2, 2019 | 0 | Levensstijl

Hallo jongens! Het is weer die tijd van de maand …

Waar ik als een gebroken plaat klink, door te zeggen kun je GELOVEN dat het al augustus is ?! Ik bedoel, waar is het jaar gebleven. Ik kom langs uit Spanje, waar we hebben gegeten, gedronken, op onderzoek uitgegaan en over het algemeen een ongelooflijke tijd hebben … Offline! Frankie werd een paar weken geleden één en ik wilde haar zo snel opgroeien door de verbinding te verbreken en gewoon bij haar te zijn. Anders dan (natuurlijk) de twee uur e-mails die ik elke dag doe (je eigen bedrijf runnen slaapt nooit). Je zult blij zijn te weten dat onderdompeling in de Spaanse ervaring ons in staat heeft gesteld om de echte schoonheid van deze plek volledig te ervaren, wat betekent dat ik binnenkort diepgaande, beproefde reisgidsen met je kan delen. Tot die tijd, geniet van een paar van mijn favorieten van deze maand.

Lezing

Ik ben momenteel aan het lezen Fleishmen zit in Trouble (liefdevol) en net klaar De dag dat we elkaar ontmoetten (niet zo veel) en daarvoor The Lost Flowers of Alice Hart (middelmatig). Ik begon te lezen Drie vrouwen, en hoewel ik van het schrijven hield, was het een beetje triest als een vakantie lezen. Ik haal het een andere keer op!

Niet zozeer lezen als kijken … Ik moet toegeven dat ik dit jaar voor het eerst naar Love Island ben gekomen! Ik schaam me bijna om het toe te geven. In het begin keek ik er ironisch naar, zoals 'wat is dit eigenlijk?', Maar binnen enkele dagen was ik verslaafd en was ik mijn streamingdienst woedend aan het vernieuwen voor nieuwe afleveringen. Dit stuk door Lena Dunham vat mijn gevoelens samen.

Over schuldige genoegens gesproken, Dit artikel maakt dat ik me minder slecht over hen voel.

Ik heb onlangs een aantal van mijn favoriete kookboeken gedeeld over verhalen (overvloed, De schoonheidschef, The Long Table), en jullie hebben me zoveel geweldige dingen gegeven, ik heb er zelfs nog een paar gekocht! Hier is nog een geweldige lijst (en ik ben het ermee eens dat de stemming van een kookboek de sleutel is).

Ik denk dat we er allemaal aan moeten worden herinnerd deze.

ik hou van De Twitter-komedie van Eva Victor.

Een meer bewuste benadering van winkelen.

maken

BRB … Mijn eetkamerstoelen opnieuw bekleden!

Een nieuwe naaien jurk.

Hoe Werkkleding in uw kast

vervelend

Opgeknapt tzijn prachtige hoed voor mijn reis naar Spanje. Ik ben er dol op geweest en heb het letterlijk elke dag gedragen.

Besloten om in de geest van het dansende meisje te komen deze jurk (100% geborduurd linnen!).

nesting

gedeelde alle vooruitgang in onze tuin.

Tips en trucs voor het restylen van elke ruimte

Mama Life

Scherm tijdslimieten.

Ik voel me aangetrokken tot deze uitgeklede, organische schoonheidsroutine… Zeker nu ik zo arm ben!

Inspiratie dankzij Spellen, Collage Vintage, Anthropologie, Domino Mag, Boutierre Girls,Bron

Related Posts

Meest recente berichten

Overgang en uitdunnen.

Overgang en uitdunnen.

clubgreen&%^*hb | mei 5, 2019 | 0

[ad_1] Overgang en uitdunnen. Tijdens de overgang verandert het hormonale evenwicht en verplaatst het vet zich naar andere plaatsen in het lichaam. Het metabolisme is langzamer. Dit betekent dat het…

Categorieën