Maak deze eenvoudige geschenkdozen voor de koffieliefhebber in je leven

ClubGreen | mei 23, 2017 | 0 | Recepten

Hallo allemaal! Ik vermoed dat je een vriend hebt, of waarschijnlijk weinig vrienden, die van koffie houden. Dan is deze eenvoudige doe-het-zelf-cadeauverpakking voor hen (en u).

Er is niets beter dan een geschenk dat handgemaakt is, gemaakt met liefde uit de grond van iemands hart. Maar in het geval dat u een beetje laat bent met het maken van al uw cadeautjes dit jaar. Zult u heel blij zijn om te weten dat u dat handgemaakte gevoel kunt krijgen. Zelfs als u weinig tijd heeft, door een eenvoudige geschenkdoos samen te stellen. Om je te laten zien hoe we samen met Nespresso. Een prachtige (en gekke eenvoudige) doos hebben gemaakt met alle benodigdheden die je vriend of vriend van je koffieliefhebber nodig heeft om je speciaal te voelen.

Nespresso heeft brachten onlangs drie smaken uit om de feestdagen te vieren – Confetto Orangette, Confetto Snowball en Confetto Zoethout, samen met een aantal feestelijke accessoires. En omdat hun koffie de beste kwaliteit is en het feit dat al mijn vrienden een Nespresso-apparaat hebben, dachten we dat dit het perfecte middelpunt zou zijn voor onze koffiedozen!

Materialen

 • Koffie (we gebruikten Nespresso-capsules maar je kunt natuurlijk elke gewenste koffie gebruiken).
 • Een keramische kop
 • Een lepel
 • Een kleine container voor de koffie
 • Een theedoek of linnen servet
 • Een kleine laptop [19659006] Een aardige snack van een soort – we gingen met zandkoekjes
 • Een kerstkaart ( print je eigen hier! )
 • Een houten doos
 • Versnipperd pakpapier

Het geheim van prachtige geschenkverpakkingen die ervoor zorgen dat mensen zich echt speciaal voelen, zit in de details, maar gelukkig hoef je je geheime budget voor Santa’s niet te blazen om die details te krijgen – je zult verrast zijn hoe goedkoop deze kisten bij elkaar moesten worden gezet! In feite hebben we alle kleine voorwerpen zoals de doos, lepel, theedoek en pakpapier van een dollarwinkel, als je bij minimalistische stijlen blijft, beloof ik dat niemand het kan vertellen. Vanzelfsprekend kun je veel geld uitgeven aan keramiek, maar je kunt net zo gemakkelijk iets goedkoop kopen bij een winkel voor huishoudelijke artikelen. Dit zijn de geschenken die de visuele en functionele punch inpakken maar de bank niet kapot maken.

Hoe

 1. Leg je verpakkingspapier in de dozen.
 2. Plaats je theedoek of servet op het gerafelde papier.
 3. Voeg vervolgens uw kopje, snack en koffie toe.
 4. Voeg de kaart toe en vervolgens een mooie tak eucalyptus of een bloem en u bent klaar om te gaan! Om te transporteren, doe het deksel op de doos als er een is, of gebruik wat papier en lint om de doos in te pakken.
Voila!

Daar heb je het, zo’n eenvoudig maar mooi geschenk! We hebben ook twee op koffie geïnspireerde kerstkaarten voor je gemaakt, dus voel je vrij om ze hier te downloaden . Oh, en als je je extra vrijgevig voelt, kun je altijd een nieuw Nespresso-apparaat in de kast gooien (ik ben dol op de Essenza Mini ), dan zul je zeker de schenkingen overtreffen!

Dit bericht is in samenwerking met Nespresso.

Meer lezen op deze link

Related Posts

Recente berichten

Wat is detoxen en heb ik een detoxkuur nodig

Wat is detoxen en heb ik…

ClubGreen | november 7, 2022 | 0

Detoxen wordt ook wel eens ontgiften genoemd. De benaming verwijst naar gif of toxic. Neem je gif in, dan zal je intoxiceren. Denk bijvoorbeeld aan alcoholintoxicatie: een vergiftiging met alcohol. Haal…

Categorieën

Over ons:

Op Clubgreen vind je informatie over duurzaamheid en een duurzaam gezond leven. De afgelopen jaren zijn deze onderwerpen steeds nadrukkelijker in onze levens gekomen. En krijgen we er allemaal steeds meer mee te maken. Wij delen onze kennis graag vandaar dit blog. Wilt u een bijdrage leveren aan Clubgreen neem dan gerust contact op. Met jou idee en of voorstel voor bijvoorbeeld een leuke samenwerking. Mail ons gerust op info(a)clubgreen.nl