Maak deze eenvoudige Little Girl's Cross Back-jurk

clubgreen&%^*hb | maart 5, 2019 | 0 | Levensstijl

Het wordt tijd dat ik een tutorial deel voor een mini-me-jurk, nietwaar ?!

Een van mijn all-time favoriete projecten voor mezelf moet dit zijn DIY cross-back jurk. Niet alleen omdat ik het leuk vind, maar ook omdat het zo gemakkelijk te maken is! Het is echt een van die projecten die je keer op keer wilt maken. Dus natuurlijk ging ik er een miniversie van maken, nietwaar? Het beste ding over kleine kleding is dat ze ongelooflijk snel te maken zijn. Je raakt verslaafd!

Jij hebt nodig

 • Weefsel (we gebruikten hiervoor ongeveer één meter / 1 yard)
 • Naaimachine
 • Elastisch om bij de taille van uw kind te passen
 • Naald en draad
 • Twee stukken dun touw

Het patroon

Ik maakte de jurk met behulp van het patroon en kwam er vanaf deze tutorial, hoewel ik het lijfje veranderde. Hieronder is het zeer eenvoudige patroon dat ik gebruikte om deze jurk te maken. Het is in wezen een bijeengeraapte rok met een schortje aan het lijfje en vervolgens twee kruisriemen. Houd er rekening mee dat je twee buste-panelen nodig hebt en als je je riemen binnenstebuiten wilt keren voor een schone afwerking, heb je twee stukken stof nodig voor elke buste. Je kunt ook velours of grosgrain lint gebruiken voor je riemen, waardoor je ze niet hoeft te naaien.


Hoe

Hoe

 1. Knip je stof uit met het bovenstaande patroon.
 2. Maak je verzamelde rok door een buis te naaien, aan één kant te zomen en elastiek in te rijgen door de zoom van de andere kant.
 3. Naai je lijfje door simpelweg de twee stukken stof aan elkaar te naaien en aan drie zijden te naaien, waarbij een van de korte zijden open blijft. Als alternatief kun je het lijfje maken met een stuk stof dat aan de drie randen is gezoomd, maar ik denk dat het er op deze manier mooier uitziet.
 4. Keer het lijfje binnenstebuiten en strijk het plat.
 5. Gebruik handsteken om het lijfje aan de rok te naaien en aan de binnenkant langs de open rand te bevestigen. Zorg ervoor dat u de gerimpelde rok uitrekt terwijl u loopt, zodat het lijfje goed aansluit.
 6. Maak je riemen door twee stukken van de stof aan elkaar te naaien en vervolgens binnenstebuiten te keren. Of gebruik het lint zoals hierboven vermeld. Knip twee kleine stukjes riem af voor de lusjes aan de achterkant.
 7. Naai de banden aan de binnenkant van de bovenhoeken van het lijfje.
 8. Naai de twee lussen van de extra riem (of lint / touw) aan de achterkant van de jurk, één aan elke kant.
 9. Uiteindelijk heb ik twee kleine touwbogen toegevoegd!
Voila!

Ik heb er drie van gemaakt met mijn kleine nichtjes en ze hielden ervan! Het was erg leuk om samen het maken te doen. Ze droegen kleine t-shirts eronder voor een beetje meer dekking.Meer lezen op deze link

Related Posts

Meest recente berichten

Gewicht verliezen tijdens de overgang

Gewicht verliezen tijdens de overgang

clubgreen&%^*hb | oktober 28, 2018 | 0

[ad_1] Gewicht verliezen tijdens de overgang Tijdens de overgang de hormonale regulatie In je lichaam neemt de hoeveelheid oestrogeen af. Dit verandert onder andere de verdeling van vet. Veel vrouwen…

Categorieën

Informatieve links