March Faves | Een paar en een reserve

clubgreen&%^*hb | april 4, 2019 | 0 | Levensstijl

Halloooo April!

Ik ben nu terug in Australië en werk aan nieuwe projecten, inhoud en ideeën. Ik zal ook op een geweldig evenement in Brisbane spreken deze zaterdag Run the World. Ik zal het hebben over alle dingen die ik de afgelopen tien jaar heb geleerd over internet en creativiteit … Ik kan niet wachten! Pak je tickets hier. Lees ondertussen verder voor alles wat ik heb gelezen, gemaakt en gedaan in de maand maart.

Reading / Thinking

Dit ben ik altijd.

Ik ben net begonnen met lezen De vriend.

Meer lezen over de Planetaire voeding. Zou je het kunnen doen?

Normaliseer het niet !!!!! 'riepen we tegen elkaar. Maar alles wat we normaliseerden was het gebruik van het woord normaliseren, wat klonk als de actie van een straalgeweer, gehanteerd door een vent met de naam Norm om iedereen om hem heen te maken, Norm ook.

Geweldige thread over het starten van een bedrijf. Ben het eens met zoveel van dit!

True!

maken

Potten schilderen in een miljoen verschillende patronen nu.

Liefde deze.

Het is tijd om te beginnen met sjokken!

Ik kan nu alleen maar denken aan het herstellen van alles in vintage tapijten. Ik moet dus een stofferingsklas doen. Om het even welke ideeën hoe ik dit gemakkelijk kan doen?

Nooit foto's maken en maken, en recent nog Ik heb een paar tips gedeeld.

vervelend

Ik heb ZO ontzettend veel geweldige aanbevelingen gekregen van jullie over een geweldige dagcrème met minerale SPF. Probeer er een paar terwijl we spreken! De topaanbevelingen zijn deze en deze.

Window shopping (nog een keer!).

nesting

Dit is mijn favoriete nieuwe plant. Ik heb er duizend nodig.

Ik deed een a hoek galerij muur en ik ben (bijna gegeneerd) trots op.

De beste planten als je huisdieren hebt.

Zat neer voor een natter met Sitchu. Lees het hier.

Mama leven

Alles hebben is veel te veel hebben, maar dat is het punt. Vraag Polly nu al mijn gedachten te spijkeren!

Dit opnieuw delen ook al gisteren op onze vlucht naar Australië huilde Frankie voor negen lange nachtelijke uren rechtdoor … Je wint wat en je verliest wat (ik geef het de schuld van de nachtvlucht!).

Had je angst om moeder te worden? Ik had genoeg.

Afbeeldingen dankzij:

Frances Loom | The New Yorker Cartoons | dossier blog | Cult Gaia | kaekooshop | dominomag | toekomstige vrouwen | Little Company | Pottery Barn AustraliaLees Meer

Related Posts

Meest recente berichten

Slank door de overgang

Slank door de overgang

clubgreen&%^*hb | april 2, 2019 | 0

[ad_1] Slank door de overgang In de overgang De hormonale balans is onevenwichtig. Omdat het niveau van oestrogeen in uw lichaam afneemt, zal uw spijsverteringssysteem minder snel gaan functioneren. Omdat…

Categorieën

Informatieve links