Mei Faves & My Month

clubgreen&%^*hb | juni 9, 2019 | 0 | Levensstijl

Hallo jongens! Hoewel het soms als een onsamenhangende zwerftocht lijkt, is deze maandelijkse post een van de leukste om voor je samen te stellen. Ik screengrab en noteer alle maanden dingen waarvan ik weet dat jullie ze leuk zullen vinden, en kijken er altijd naar uit om met je te delen.

Ik wilde dit bericht ook een beetje uitbreiden om te praten over wat er gebeurt in mijn leven en in mijn bedrijf. Ik denk dat dit over het werken aan een lifestyle-website of het maken van inhoud is dat het een uitdaging is om genoeg van de achter de schermen te delen – en het is gemakkelijk om te denken dat het allemaal samenkomt zonder enige hapering of serieuze planning. Maar net als iedereen die echt werk doet, is werk WORK – soms leuk, maar ook vermoeiend, uitdagend en vol met experimenten. Ik wilde meer van dat met je delen!

Mijn maand mei

Ik kwam onlangs terug van een reis naar Australië, ik heb Frankie eigenlijk voor het eerst thuis gelaten! Mijn reis was erg snel (4 dagen) en gericht op klantenwerk, dus het was beter voor haar om bij Ben te blijven, en door het uiterlijk van dingen hadden ze een geweldige tijd. Ik was echt bang dat ik haar vreselijk zou missen, maar uiteindelijk was ik zo druk dat ik het nauwelijks opmerkte. Gek! En het is overbodig om te zeggen dat het ook ongelooflijk was om zonder baby in een vliegtuig te vliegen, iets wat ik niet eerder heb gedaan sinds ze werd geboren. Gelukzaligheid! Uiteraard was het geweldig om thuis te komen naar haar babygeur en schattige kleine wangen, maar interessant om te weten dat het goed gaat zonder mij en ik ook! Een paar dagen trouwens …

Toen ik terug was in Australië, werkte ik aan een grote shoot voor een klant (te gebruiken op hun kanalen) en voor het geval je je afvraagt, is het altijd ongelooflijk stressvol om een ​​shoot te maken. Ik heb de neiging om een ​​miljoen lijsten te maken en te controleren dat ik alles over en weer (en over!) Heb met de pint van belachelijkheid. Uiteindelijk ging het heel soepel – en ik moet onthouden dat elk probleem meestal kan worden opgelost met een beetje creatief probleemoplossend vermogen!

In ander nieuws, ik heb zojuist een reis naar Spanje voor ons geboekt en het ziet ernaar uit dat het perfect getimed zal zijn voor Frankie om gewoon te zijn begonnen met lopen, waarvan ik zeker weet dat het een hectische ervaring zal maken! Ik probeer een beetje werkvrije tijd te vinden – Ben en ik werken meestal helemaal door vakanties en zijn gewoon jongleren – maar met een baby zal dat moeilijk worden.

En tot slot, in mijn downtime (anders dan één groot ander project waar ik nu aan werk, dat is nu in de maak – irritant weet ik het) ik ben bezig geweest een beetje een evolutie van deze site te conceptualiseren. Ik ben voortdurend verbaasd over de creativiteit van de mensen om mij heen en ook van jullie, en kijk naar verfrissing met een beetje meer focus op de gemeenschap. Meer hierover komt nog!

Reading / Thinking

Ik heb onlangs zoveel boeken gelezen! Ik ben op reis geweest en ben toen low key toen ik thuis was, wat beide recepten zijn om meer te lezen, of zo lijkt het. Deze maand las ik Normale mensen, Daisy Jones & The Six, The Seven Husbands of Evelyn Hugo, en Geleerd. Ik hield van ze allemaal!

Zag Slim boek en vond het geweldig.

Als je niet hebt gekeken slaapzak, a) Ik ben jaloers omdat het zo geweldig zou zijn om hem voor de eerste keer te bekijken en b) ga het doen!

Heb je een Nemesis?

Zovelen van jullie sturen me DM's en vragen naar welke podcasts ik sta, en de waarheid is een luisterbeurt voor zo veel op mijn ochtendwandelingen … Precies nu: de Daily en Ladies We Need To Talk.

vervelend

Ik heb eindelijk een comfortabele en flatterende bustier top, Ik ben er al zo lang naar op zoek. Ik heb ook gekocht deze rok, omdat iedereen een eenvoudige zwarte mini nodig heeft. Reformatie is duurder dan de meeste winkels, maar ik vind het leuk dat ze deadstockstoffen gebruiken. Ik heb gedragen deze jumpsuit vrijwel elke dag sinds het is aangekomen!

Ik ben niet echt veel meer aan het drinken op de dag, maar ik ben nu voor altijd overgegaan op tops met knooppunten. ik heb deze linnen tank en het is zo veelzijdig. En ziet er gewoon veel meer gekleed uit dan een standaard top.

Ik heb eindelijk een vintage Fendi-stokbrood in handen. Ik heb het gekocht Etsy waar zijn veel.

maken

Ik heb onlangs een voorraad kralen van verschillende grootte bijgehouden, ik ben dol op het organische gevoel van houten accessoires.

Ik heb eindelijk het perfecte vloerkleed gevonden voor het opnieuw bedekken van mijn voetenbank … En het duurde maar 12 maanden. LOL. Houd dat in de gaten.

De ultieme gids voor het naaien van heupbanden.

Als onderdeel van het vernieuwen van mijn website heb ik honderden nieuwe ideeën (veel voor video) voor thuis- en mode-projecten besproken. Ik kan niet wachten om erin te blijven vastzitten.

nesting

ik voegde toe deze prachtige stoel aan het huisen heb het gestyled op IG!

Een paar van mijn tips en trucs voor het perfectioneren van het decor in uw huis.

Jullie hebben gevraagd, dus we hebben geleverd … Een gids voor het kopen van frames.

Beantwoord die eeuwenoude vraag … Hoe vaak moet ik mijn planten water geven?

Mama leven

Ik heb het erover gehad hoe we Frankie de hele nacht door hebben laten slapen… Lees zonder oordeel 🙂

ik heb een … gemaakt DIY mobiel voor Frankie's Room!

Afbeeldingen dankzij:

De UNDONE-winkel | yolk_and_otis | domino mag | _hollyt | domino mag |de ontsnapping co | nikau flowerbar | domino magGevonden op

Related Posts

Meest recente berichten

Overgang en uitdunnen.

Overgang en uitdunnen.

clubgreen&%^*hb | mei 5, 2019 | 0

[ad_1] Overgang en uitdunnen. Tijdens de overgang verandert het hormonale evenwicht en verplaatst het vet zich naar andere plaatsen in het lichaam. Het metabolisme is langzamer. Dit betekent dat het…

Categorieën