Oplossing voor een gezwollen buik in de overgang!

clubgreen&%^*hb | november 23, 2016 | 0 | Overgang Vrouwen

Opgezette buik

De overgang kan veel ongemak veroorzaken. Een opgezette buik is een ongemak ervaren door veel vrouwen in de menopauze. Vaak gaat een gezwollen abdominale overgang gepaard met een gevoel van zwelling. Dit gevoel kan als zeer onaangenaam worden ervaren. Bij vrouwen met een uitpuilende abdominale overgang is de maag overdag al gevoelig. In de loop van de dag neemt de buik toe. Je maag geeft aan dat je meer en meer als het ware een signaal stuurt dat de spijsvertering uit balans is. Maar hoe komt het dat je tijdens de overgang een gezwollen buik hebt? We vermelden de veel voorkomende klachten en oorzaken voor u.

Oplossing voor een gezwollen buik in de overgang!

Oplossing voor een gezwollen buik in de overgang!

Klachten met een gezwollen buik

Een gezwollen buik kan verschillende klachten met u meebrengen. De meest voor de hand liggende klacht is buikpijn. Omdat de spijsvertering niet in balans is, kan een gevulde buik ook misselijkheid veroorzaken. Bovendien kan hij zich tevreden voelen, hoewel hij geen geweldige maaltijd heeft gegeten . De lucht die zich ophoopt in de darmen moet ook ergens naartoe gaan. Het gevolg is dat u mogelijk ook meer problemen heeft met de maagoverdracht in de buik dan vóór de boeren en winderigheid.

Oorzaken van een gezwollen abdominale overgang

Een gezwollen buik is vaak een teken dat uw spijsverteringsstelsel niet optimaal functioneert. In de transitie kunnen verschillende oorzaken voor een verstoorde spijsvertering zijn. De belangrijkste oorzaak van een gezwollen abdominale overgang is het niveau van neerdalend oestrogeen in het lichaam. Een gevolg van een dalend oestrogeenniveau is dat je lever veel minder gal zal produceren. Gal zorgt voor een goede vertering van voedsel en vet in de dunne darm. Bij een lagere galproductie werken de darmen langzamer. Voedsel wordt minder snel verteerd, wat de ophoping van lucht en gassen in de darmen kan veroorzaken. Helaas heb je niet veel invloed op je oestrogeenniveau. Gelukkig zijn er ook andere oorzaken van opgezette buik tijdens de overgang, waar je een aantal dingen kunt doen.

Oplossing voor een gezwollen buik in de overgang!

Oplossing voor een gezwollen buik in de overgang!

Voeding en beweging in een gevulde buik

Er zijn ook andere oorzaken voor een gezwollen abdominale overgang die Je kunt ook buiten de transitie experimenteren. Een veel voorkomende oorzaak is onjuiste voeding. Bijvoorbeeld suiker bewerkte en zuivelproducten kunnen u een gevulde buik geven. Levensmiddelen die worden gevormd met gas, zoals peulvruchten, uien en kool, kunnen tijdens de overgang ook een gezwollen buik verergeren. Je kunt een van deze voedingsmiddelen eten die, zonder dat je het merkt, je een buikvullende overgang zullen geven.

Wat kunt u doen met een gevulde buik?

Daarom is het aan te raden om een ​​ voedseldagboek te hebben. Hier kun je aangeven wat je hebt gegeten en wanneer je last hebt van een gezwollen buikovergang. Op deze manier kunt u erachter komen of u bepaalde voedingsmiddelen eet die u achter kunt laten. Het helpt ook bij een opgezwollen abdominale overgang om op voedsel te kauwen en veel water te drinken. Daarnaast is het belangrijk om voldoende te bewegen. Voldoende lichaamsbeweging zorgt voor een betere spijsvertering en kan stress verminderen. Daarna, na een maaltijd, een lange wandeling maken in het park of naar de sportschool gaan. Je lichaam en geest zullen hier blij mee zijn.

Oplossing voor een gezwollen buik in de overgang!

Oplossing voor een gezwollen buik in de overgang!

De boodschap Oplossing voor een buikvulling in de overgang! verscheen voor het eerst in Expert Reviews .Gedeeld door bron

Related Posts

Meest recente berichten

Gewicht verliezen tijdens de overgang

Gewicht verliezen tijdens de overgang

clubgreen&%^*hb | oktober 28, 2018 | 0

[ad_1] Gewicht verliezen tijdens de overgang Tijdens de overgang de hormonale regulatie In je lichaam neemt de hoeveelheid oestrogeen af. Dit verandert onder andere de verdeling van vet. Veel vrouwen…

Categorieën

Informatieve links