Over ClubGreen

Experts weten meer
ClubGreen is een kennisbank gebaseerd op co-creatie. Experts delen hun kennis en denken en helpen mee om onze kennisbank verder uit te bouwen.

Bij ClubGreen spelen experts een essentiƫle rol. Want, als u echt wilt weten hoe het zit met bijvoorbeeld de waterstofauto, duurzaam ondernemen, energie besparen, gezonde voeding of biobrandstof dan weet een expert altijd meer. Bovendien hebben experts in de loop der jaren een brede en vaak interessante visie ontwikkeld op hun vakgebied en geven zij praktische tips voor in de praktijk.

De meer dan 300 met ClubGreen samenwerkende experts geven – in overzichtelijke Q&A’s – antwoord op de belangrijkste vragen op het gebied van gezonder leven, wonen, milieu, natuur, wetenschap, energie besparen, mode, vakantie, persoonlijke groei, mobiliteit, duurzaam bouwen, duurzaam ondernemen, etcetera. Iedere expert bedenkt zelf de belangrijkste vragen en antwoorden binnen zijn/haar kennisgebied. Na het lezen van een Q&A bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken. Alle Q&A’s op deze website worden door de publicerende experts up-to-date gehouden.

Dagelijks wordt de ClubGreen database aangevuld met nieuwe experts en nieuwe Q&A’s. ClubGreen stelt zich ten doel uit te groeien tot een complete kennisbank op het gebied van duurzaamheid, waarin u antwoorden vindt op al uw slimme, natuurlijke, gezonde, maatschappelijke, milieuvriendelijke, energiebesparende, visionaire, wereldse en ondernemende vragen.

Tip: Om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van deze website adviseren wij u gebruik te maken van de zoekmachine van ClubGreen.

Blijf op de hoogte met de ClubGreen nieuwsbrief:

Lifestyle

Planet

Business