Groene Organisaties

Groene organisaties zijn de hoeksteen van de duurzame samenleving. Informatie en inzet van (veelal) vrijwilligers is belangrijk voor het promoten van duurzaamheid als een levensvisie en noodzakelijk groeigegeven voor onze maatschappij. Hieronder zijn organisaties te vinden die u voorzien van goede, bruikbare informatie en voorlichting over duurzaamheid.

hepaspecializedequipment

Evenementen

Evenementen geven ons een kijkje in een groene toekomst, geven ons nieuwe idee├źn, betrekken ons bij actuele problemen en helpen ons duurzaamheid te beleven.

Woning-en-binnenklimaat

Informatie en voorlichting

Informatie en inzet zijn de belangrijkste wapens tegen onverschilligheid en onwetendheid. Deze organisaties voorzien iedereen van goede, bruikbare informatie.

Woning-en-duurzame-energie

Mens en maatschappij

Er zijn gelukkig flink wat organisaties die zich inzetten voor mensen in derde wereld landen of voor de minder bedeelden duizenden kilometers verderop of bij u in de straat.

Woning-en-energiebespaaradvies

Natuur en milieu

De invloed van de mens op natuur en milieu over de hele wereld is onmiskenbaar. Gelukkig zijn er veel organisaties die zich inzetten voor een schone natuur en een veilig milieu.

Blijf op de hoogte met de ClubGreen nieuwsbrief:

Lifestyle

Planet

Business