Raambekleding inspiratie nodig voor jouw souterrain woning?

ClubGreen | juni 23, 2020 | 0 | Wonen

Houten jaloezieën en raambekleding zorgen voor comfort en optimale privacy in je souterrain woning. De lamellen in een natuurlijke houttint zorgen voor een heerlijke sfeer in de kamer. En verhogen tegelijkertijd het comfort in het woongedeelte. Door het aanbrengen van houten jaloezieen kun je zowel het intense zonlicht naar wens verbergen als het uitzicht in de woonkamer op een slimme manier blokkeren.

De voordelen van houten jaloezieën en raambekleding zijn in vele opzichten indrukwekkend

Met houten jaloezieën en raambekleding kun je de lichtinval regelen met een volledig natuurlijk materiaal. De zonwering en privacy worden optimaal verzorgd door houten jaloezieën. Het natuurlijke levensgevoel wordt ondersteund door prachtige houtsoorten. In het interieur spelen de houten latten een essentiële rol, vooral omdat ze meestal op een zeer stijlvolle en chique manier worden vervaardigd. Indien gewenst kunnen houten jaloezieën ook perfect worden geïntegreerd in het interieur van je souterrain woning. Jaloezieën worden vaak ook gebruikt als ruimteverdeler of als een ingenieuze manier om rekken aan het zicht te onttrekken.

Met passende houten jaloezieën kun je de nadruk leggen op het interieurontwerp. De mooie houtsoorten geven een uitzonderlijk warm en aangenaam licht aan elke kamer. Houten jaloezieën, zoals kunststof en aluminium jaloezieën, lijken qua design en functie vaak erg op elkaar. Toch zul je het verschil snel merken als je houten jaloezieën of raambekleding koopt.

Houten jaloezieën op maat gemaakt – individuele wensen worden vervuld

Raambekleding zoals houten jaloezieën worden tot op de millimeter gemaakt, zodat je je houten jaloezieën precies zo kunt plaatsen als jij wilt en om een speciale sfeer in de kamer te creëren. De houten jaloezieën zijn bovendien onderhoudsvrij, robuust en natuurlijk afwasbaar. Bovendien zijn houten jaloezieën, in tegenstelling tot wat vaak wordt verondersteld, niet zo gemakkelijk ontvlambaar. Qua toepassing heb je een breed scala aan raambekleding mogelijkheden, want houten jaloezieën kunnen eenvoudig op rechthoekige ramen en op bijzonder grote ramen worden geplaatst.

Visueel gezien is het altijd de moeite waard om houten jaloezieën te gebruiken, vooral omdat de houten lamellen extreem stabiel zijn en gemakkelijk bestand tegen hardere stoten. Dit betekent dat je je niet langer hoeft bezig te houden met gebogen aluminium lamellen. Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit plaatst geeft je de mogelijk om een succesvolle verandering in je huis te bewerkstelligen. 

Als je houten jaloezieën op grotere ramen wilt installeren, is een elektrische bedieningsvariant aan te bevelen. Continue lichtregeling is ook mogelijk met houten jaloezieën. In de handel zijn er jaloezieën met verschillende houtconstructies. Wat het milieu betreft, bent je aan de veilige kant met houten jaloezieën, vooral omdat het hout dat gebruikt wordt om de latten te maken, afkomstig is uit milieu- en maatschappelijk verantwoord bosbeheer.

Related Posts

Recente berichten

Wat is detoxen en heb ik een detoxkuur nodig

Wat is detoxen en heb ik…

ClubGreen | november 7, 2022 | 0

Detoxen wordt ook wel eens ontgiften genoemd. De benaming verwijst naar gif of toxic. Neem je gif in, dan zal je intoxiceren. Denk bijvoorbeeld aan alcoholintoxicatie: een vergiftiging met alcohol. Haal…

Categorieën

Over ons:

Op Clubgreen vind je informatie over duurzaamheid en een duurzaam gezond leven. De afgelopen jaren zijn deze onderwerpen steeds nadrukkelijker in onze levens gekomen. En krijgen we er allemaal steeds meer mee te maken. Wij delen onze kennis graag vandaar dit blog. Wilt u een bijdrage leveren aan Clubgreen neem dan gerust contact op. Met jou idee en of voorstel voor bijvoorbeeld een leuke samenwerking. Mail ons gerust op info(a)clubgreen.nl