Raw Blueberry 'Cheesecake' Recept | Een paar en een reserve

clubgreen&%^*hb | november 2, 2016 | 0 | Recepten

Een 'cheesecake' die net zo lekker smaakt als een echte cheesecake, wie had dat gedacht?

Veel van jullie hebben het recept voor deze heel eenvoudige rauwe cheesecake aangevraagd nadat ik het in de post van Galentines Day had genoemd en het op verhalen had gedeeld , dus ik dacht dat het alleen maar eerlijk was om het met jullie te delen … Op Valentijnsdag zelf niet minder! Ik zal voor je zijn en zeggen dat er geen kaas werd geschaad bij het maken van deze cake. Wat grappig is, omdat ik in mijn tijd een blok halloumi heb vermoord. Maar nadat mijn zus dit met Kerstmis voor ons had gemaakt, kon ik er niet over uitkomen dat de smaak net zo lekker is als cheesecake, ook al is het niet * technisch * van welke relatie dan ook … en zelfs semi-schuldvrij. Geniet!

Wie houdt er niet van een combinatie van roze en gouden bestek? Houten plaat uit hier roze plaat uit hier Bestek als dit .

Recept

Ingrediënten

Voor de basis

  • 1 kopje geraspte kokosnoot
  • 5 dadels (gedrenkt en ontpit)

Je kunt ook amandelen, lijnzaad en andere noten voor de basis toevoegen!

Voor het vullen

  • 2 kopjes cashewnoten ( geweekt 's nachts)
  • 1 kop kokosmelk
  • 2 eetlepels honing of ahornsiroop
  • Sap van één citroen

Voor de bosbessentopping

  • 2 kopjes bosbessen
  • 1 eetlepel van honing
  • 1 eetlepel chiazaadjes
  • Fruit om te garneren

Methode

Dit is een heel makkelijke cake om te maken en eigenlijk moet je alles in de keukenmachine zoenen en het dan samenvoegen. Gemakkelijk!

  1. Leid eerst een cakeblik met vershoudfolie of perkamentpapier.
  2. Voeg in een keukenmachine uw dadels en kokosnoot toe en zoef het tot een crumble.
  3. Giet de crumble in de basis van de vertinnen en aandrukken met je vingers zodat de basis gelijkmatig is en helemaal tot aan de randen. Ik heb de achterkant van een lepel gebruikt om het te perfectioneren.
  4. Nu, tijd om de 'cheesecake' te vullen! Zeef de cashewnoten en voeg ze toe aan de blender, samen met de kokosmelk, zoetstof en citroensap.
  5. Mix tot zeer romig en giet het dan in het blik bovenop de basis.
  6. Zet in de vriezer om in te stellen. [19659008] Voeg de bosbessen, chiazaden en honing in de blender toe om de topping te maken en pulseer tot je een jam hebt.
  7. Laat ongeveer een uur indikken.
  8. Zodra de chia-jam is gezet, giet je top van de vulling en terug in de vriezer. Laat het een nacht staan ​​om in te stellen.

Haal het blik uit het blik door het zachtjes om te keren. Laat iets los voordat u gaat snijden. Geniet van!

Homewares in dit bericht

Pin dit eenvoudige niet-bak cheesecake recept op Pinterest!



Bronnen

Related Posts

Meest recente berichten

Gewicht verliezen tijdens de overgang

Gewicht verliezen tijdens de overgang

clubgreen&%^*hb | oktober 28, 2018 | 0

[ad_1] Gewicht verliezen tijdens de overgang Tijdens de overgang de hormonale regulatie In je lichaam neemt de hoeveelheid oestrogeen af. Dit verandert onder andere de verdeling van vet. Veel vrouwen…

Categorieën

Informatieve links