Vraag: Wat moet ik met deze stoffen maken? (The Bump Edition)

clubgreen&%^*hb | oktober 24, 2017 | 0 | Levensstijl

Hey guys! Oh, weet je hoeveel ik van dit spel houd?

Als je de verhalen volgt, weet je dat ik een paar dagen geleden mijn lokale stoffenmarkten opzocht, op zoek naar nieuwe stukken stof om outfits te maken. voor deze totaal nieuwe figuur sport ik tegenwoordig. Hoewel het een tijdje duurde om te laten zien, is de hobbel nu echt en echt te zien … En heeft een aantal betere kledingopties nodig! Ik heb met een paar stukken in grotere maten kunnen rondkomen, maar binnenkort heb ik een meer specifieke kledingkast nodig. Eén blik op het grootste deel van het moederschapspak op de markt en je weet dat het genre kan ontbreken, daarom wil ik er graag een paar maken!

Inspiratie

Een paar ideeën

Deze keer heb ik ging naar de textielmarkten met een beetje een idee voor wat ik wilde – eigenlijk moet alles licht en luchtig zijn. Nadat ik de stoffen had gekocht, trok ik heel snel wat inspiratie (hierboven) die al een tijdje rond mijn Pinterest-borden zweeft. En voordat jullie in paniek raken en gaan 'Genève geen van die outfits zijn moederschap !!', nou ja je hebt gelijk, maar ben enigszins ongunstig aan moederschapsuitrusting (of op zijn minst de manier waarop het zichzelf het grootste deel van de tijd presenteert) op zoek naar moederschaps geschikte stijlen die los, luchtig en comfortabel zijn terwijl ze toch chique zijn. Dus eigenlijk zal ik de bovenstaande silhouetten bekijken en ze een beetje hertekenen om een ​​groeiende buik mogelijk te maken … Dus elastische taillebanden, veel rimpels, midirokken en jurken met veel ruimte in de taille en overalls. Zoooo veel paren overalls.

Elastische broeken Dit zijn dingen die ik de laatste tijd veel heb willen dragen, maar naarmate de hobbel groeit, vind ik ze een beetje te kort in de binnenkant (ouch! ) zodat degenen met een beetje meer ruimte op hun plaats zijn.

Shirred Dresses Voor die momenten waarop je geen mumu wilt dragen, is iets meer bodyco nuttig, dus overweeg een volledige geplooide jurk om te dragen tijdens Pasen.

Jumpsuits Man voel ik me nu pinafores en jumpsuits … En ik denk dat een mooie gestreepte lange (met extra ruimte in de buik) en een korte khaki een potentieel is projecten. Want hoe minder denk je moet doen om een ​​outfit bij elkaar te houden, hoe beter!

Stoffen
Stoffen die ik heb gekocht: gestructureerd marineblauw en wit linnen (het wit heeft een lichte krijtstreep), koekjeskleurige kaasdoek, gestreept seersucker-katoen, stoffig roze gerimpeld katoen.
Vraag

Dus jongens! Ik zou heel graag willen horen wat je denkt dat we moeten maken … Ik weet dat er misschien een paar mama's zijn met een paar tips en trucs … Aan het eind van de dag ben ik op zoek naar comfort en eenvoud, zonder outfits die schreeuwen ' Ik ben in het duff '. Als ik dat lees, besef ik dat deze outfits heel wat vereisten hebben, wat een geweldige uitdaging. Bedankt voor uw hulp!Gedeeld door bron

Related Posts

Meest recente berichten

Overgang en uitdunnen.

Overgang en uitdunnen.

clubgreen&%^*hb | mei 5, 2019 | 0

[ad_1] Overgang en uitdunnen. Tijdens de overgang verandert het hormonale evenwicht en verplaatst het vet zich naar andere plaatsen in het lichaam. Het metabolisme is langzamer. Dit betekent dat het…

Categorieën