24 tips: train buikvet of verlies buikvet?

ClubGreen | december 17, 2016 | 0 | Afvallen , Reviews

Weggaan of het vet in je buik verliezen?

lees de volgende 24 tips: naast de borstspieren wil natuurlijk iedereen buikspieren. Om een ​​vreemde reden worden de buikspieren beschouwd als de moeilijkste om deze spieren te trainen (buikvet). Deze 24 buiktrainingstips zullen licht werpen op het dilemma om te trainen en snel buikvet te verliezen, hopelijk zullen deze 24 tips ervoor zorgen dat je je weg begint naar de buikspieren die verfijnd zullen worden.

1. Snel trainen met buikvet

Als je snel of volledig buikvet wilt verliezen, stel je dan voor dat je het al hebt: het klinkt misschien gek, maar na het voltooien van een complete set, poseer je en doe je de buikspieren aan. Ja, ik zei het, pose! Terwijl je moeder je niet in de spiegel ziet poseren, komt alles goed. Door de spieren neer te leggen scheiden ze meer en helpen ze om de spieren te scheiden, de spieren worden meer gedefinieerd, het zal ook een mooi gezicht zijn!

Heeft u motivatie nodig? Lees onze recensie van het Gespierde God-eBoek van Glenn Goossens hier:

 Gespierde god

Of download hier het eBoek

2. Vetverbrandende buik snel

Brandend buikvet hoeft geen geld te kosten, om de buikspieren te trainen, hiervoor heb je geen speciaal materiaal of speciale gewichten nodig. De aanbiedingen op televisie zijn goed, maar slechts tot op zekere hoogte, dit betekent dat er weinig ruimte is voor extra weerstand. Wat je nodig hebt, is echt goede informatie, een mat en iets om op te hangen en je buikspieren te krijgen en snel te verbranden of je buikvet te verliezen.

Lees ons commentaar op vetverbranding en de geheimen hier:

 Herziening van Fat Burned Secrets

Download hier het eBoek

3. De spieren van de bovenbuik trainen:

Je kunt hiervoor sit-ups doen. Ik vind het niet leuk dat je 8 herhalingen kunt overwinnen zonder extra gewicht toe te voegen. Dan, voor de spieren van de bovenbuik, doe ik verschillende sets van buikspieren. De spieren in de bovenbuik zijn waarschijnlijk het moeilijkst te stimuleren. Concentreer je hierop en concentreer je erop tijdens de oefeningen; het zal je helpen om snel het vet van je buik te verliezen en zal je helpen bij het verbranden van je buikvet .

Heeft u een bijbel nodig? Lees onze Bijbelbijbel in het nauw.

 Bijbels overzicht van de buikspieren

Download de strakke bijbel van de buik hier

4. Training middelste buikspieren:

Ik heb de standaard buikspieroefeningen volledig genegeerd! Zit om je buikspieren te trainen. In plaats van de standaardoefeningen voor het middengedeelte, heb ik een schuine oefening vervangen. Het is een feit dat je niet echt de middelste buikspieren hoeft te trainen, weet je, het deel tussen de bovenste en onderste buikspieren. De training van de lagere, schuine en buikspieren zal ongetwijfeld het middengedeelte trainen om extra buikvet te verbranden zonder dit te weten.

Lees onze recensie over sterk en gespierd

 Sterk en gespierd overzicht

Bekijk ons ​​aanbod hier

5. Extractie van buikvet voor de onderste buikspieren:

Een van mijn favoriete oefeningen is waar de benen op en neer gaan voor de onderste buikspieren. Helaas is het waar dat als je eenmaal een punt hebt bereikt, de weerstand misschien is verdwenen. Maar wees niet bang, want er zijn verschillende variaties in oefeningen en bewegingen die je kunt doen om spiergroei te induceren. Probeer bijvoorbeeld om beenheffingen vanaf een hogere bank te doen, waardoor de totale beweging die je moet doen om het te herhalen steeds zwaarder wordt. Nog een tip om met deze training te presteren is als je benen op de top staan ​​(waar je lichaam eruit ziet als een “L”), probeer je je benen up-to-date te houden en tegelijkertijd met je handen het plafond aan te raken zonder dat je de schouders van de bank. Wat je nu doet, zijn twee oefeningen in één beweging, waardoor de buiktraining je buikvet een beetje moeilijker maakt.

Weet u het niet zeker? Lees onze mening over blijvend zelfvertrouwen:

 Permanente zelfvertrouwen cursus

Download hier het elektronische boek

6. Voel de brandende buikspieren:

Je hoeft de spieren bij elke herhaling niet te voelen om te weten dat het je spiergroei stimuleert, het is een goede mentale factor om deze weerstand te voelen. Voor extra kracht wikkel je de gewichten van je benen rond je enkels, doe je de squats met een gewicht op je borst, vergeet je de normale buikspieren en gebruik je gewichten met gewicht, en doe je crunches op een gewichtbank. 19659033] 7. Het is de kwaliteit, niet de kwantiteit die telt voor de mooie buikspieren:

voor degenen onder ons die in vijf minuten 1000 sit-ups kunnen doen, hier is een tip van de hoed. Maar het kan me echt niet schelen. Train je buikspieren zoals elke andere spier. Ik geef alleen mijn buikspieren 8 herhalingen van elke oefening en ze zien er redelijk goed uit, denk ik. Door je buikspieren te trainen voor langere herhalingen (8x), train je alleen je weerstand, niet je kracht, en het is de kracht die je wilt laten zien.

Lees ook onze eiwitreview:

Recepten voor eiwitrijke recepten Kijk nu!

8. Lichaamsvet:

iedereen heeft buikspieren, Sommige mensen zien ze niet omdat er een laag vet rond de taille zit. Probeer op de dagen dat je niet traint enkele cardiovasculaire oefeningen en zoek naar e-books of websites. Er zijn veel artikelen over vetverlies op het internet, dus gooi het in één oogopslag en bepaal welke voeding en lichaamsbeweging voor u het beste werken of werkt.

Lees ook onze recensie: Droge training voor vrouwen:

 Droog trainingsprotocol voor vrouwen

Zie hier het elektronische boek

9 Concentratie:

Miguel Áng Hij beeldhouwde zijn meesterwerken ook niet met zijn ogen dicht, dus waarom denk je dat je maagspieren en buikvet kunnen verliezen met je ogen dicht? Hoe hard het ook is, kijk naar je buikspieren tijdens het sporten. Dit verbetert niet alleen de concentratie, maar het opheffen van het hoofd of schouders tijdens sommige oefeningen veroorzaakt een grotere weerstand die op zijn beurt leidt tot een grotere spiergroei.

10. Ademhaling:

Er wordt vaak gepredikt om uit te ademen bij samentrekking en het negatieve deel van de oefening in te ademen. Het kan echter sterkere spiercontracties produceren door uw adem in te houden tijdens buikspieroefeningen. Probeer bijvoorbeeld alleen uit te ademen nadat de oefening bijna is afgelopen.

11. Intensief Interval Cardio

Intensief Interval Cardio vroeg in de ochtend of volgens een ander vast schema. Zorg ervoor dat je de cardiosessie hebt voorbereid met voedsel van de vorige dag (beperk zetmeelrijke koolhydraten in de laatste 2 maaltijden van de dag).

Heeft u tips nodig om te werken? Lees onze recensie hieronder

 101 Tips over de beoordeling van maart

Of ga direct naar de website!

12. Kleine maaltijden

Eet kleine maaltijden vaak met koolhydraten en eiwitten bij alle maaltijden, inclusief gezonde vetten en het gebruik van koolhydraten (meer zetmeelrijke koolhydraten tijdens trainingsdagen, misschien niet op cardio-dagen (afhankelijk van het type) van lichaam, hoe snel is je metabolisme) races, etc.)

Kleine maaltijden: doe superfoods met groene smooties?

 Alles over de Green smoothies review

Meer informatie!

13. Hoofdactiviteiten

Gebruik intensief functionele oefeningen voor de kern:

 • plyometrics
 • Boksen
 • Sprint
 • Sterke man-type oefeningen

14. Sociale ondersteuning

Kondig uw intenties aan iedereen. Je zult veranderen met wie je omgaat.

Beter om te communiceren? lees onze mening over de koning van het gesprek

 Reageer op het gesprek King

Zie hier het elektronische boek

15. Maak cocktails

Gebruik een kleine hoeveelheid cafeïne / L-tyrosine / vinpocetine-cocktail 1/2 uur vóór de cardio- en weerstandssessies.

16. Verander je kleding

Draag strakkere (spandex) en strakkere kleding.

17. Vaststelling van doelstellingen

Vaststelling van de juiste doelstellingen (de termijnen zijn krachtig)

18. Mind Set

Visualisatie: kijk in het midden van een mes in het “Theater van je geest”, wanneer je opstaat en vlak voordat je naar bed gaat. Bekijk het en voel de emotie van het hebben van een sexy buik. De wet van aantrekking zal je geven wat je nodig hebt om je doel te bereiken; maar je moet het kunnen zien en voelen. Zie het, alsof het al was bereikt. Knip een deel van het lichaam dat je zuigt; en kijk ernaar. Mensen zijn visuele makers.

Weet u niet hoe? Lees onze mening over mindfulness

 Mindfulness voor het dagelijks leven

Bekijk hier de website!

19. Verschillende oefeningen

Krijg een verscheidenheid aan technieken en oefeningen voor de buikspieren. Geef ze een nieuwe stimulans.

20. Je innerlijke loodgordel

Stem je “interne loodgordel”, je transversale buik of (TVA) af. Trek de tailleband gewoon uit tijdens het sporten en af ​​en toe gedurende de dag.

4 extra tips om buikvet snel te trainen of te verbranden:

21. RKC-bord

“Deze oefening vereist maximale spiercontractie in een bordpositie”

Hoe: Voer deze positie uit door je onderarmen en vingers onder de schouders met de ellebogen te plaatsen. Met de ellebogen richting de heupen en de tenen richting de heupen, waar het hele lichaam samentrekt. Dit zal je kern samenbrengen met alle andere spieren in je lichaam. Ik raad aan om dit in groepen te doen ( sets binnen sets ) van 3 met 10-20 seconden rust.

Maak het moeilijker: om een ​​rechte arm voor een tafelpositie te plaatsen, je kunt zonder je heupen bewegen. Draai hem om en wissel af met je andere arm. Doe 3 sets van 8-10 herhalingen aan elke kant.

22. Roll-outs

“Roll-outs zijn een andere oefening die de voorkern in werking zet en u veel resultaten oplevert”

Hoe kan ik: Begin in een knielende positie met een Swiss Ball in de vloer. Je armen moeten voor je staan ​​en de handpalmen van de bal. Duw je heupen langzaam naar voren terwijl je een rechte kolom vasthoudt, ga door met alle bewegingen totdat je lichaam evenwijdig is aan de grond en houd dezelfde ruggengraat neutraal als je terugkeert. Doe 3 sets van 10-12 herhalingen.

Maak het moeilijker: plaats een superband rond je middel vanuit een staande positie. Leun en ontvouw en houd je lichaam parallel aan de vloer. Keer terug naar de startpositie. Doe 3 sets van 10-12 herhalingen.

23.  Inverted Crunch

“De spieren van de onderbuik bestaan ​​niet, maar gezegd hebbende dat dit een omgekeerde samentrekking is, een van die uitdagende oefeningen die zeker een grote vetverbranding geeft aan de onderkant van de kern en dat transversale buikgebied (de diepe spieren van het centrum rond zijn middel), ”

Hoe: Begin vanaf de vloer op je rug met je armen verankerd aan een zware bel of een dumbbell op zijn hoofd ongeveer de hoofdbreedte van elk. Til je benen van de grond met je hakken naar je kont. Druk de heupen omhoog en breng de knieën naar de borst rond de onderrug. Keer dan langzaam terug naar uw startpositie. Doe 3 sets van 8-12 herhalingen.

Maak het moeilijker: is een echte moordenaar en mag alleen worden gebruikt door ervaren mensen. Veel mensen denken dat ze eenvoudig hun knieën kunnen opheffen en de oefening kunnen doen, maar het doet de heupen pijn. Hang in een statische cumulatieve positie onderin je bekken en til langzaam je knieën op naar je borst, waardoor ze middelmatig en langzaam naar beneden gaan. Doe 3 sets van 8-12 herhalingen.

Hoe doe je een kettlebelt-training, welke oefeningen gebruik je?

Lees onze bespreking van de kettlebelt-oefeningen

 Kettlebell-trainingsoverzicht

Download de trainingen hier

24. Rotatie van de knieband

Hoe: Begin in een knielende houding met een elastische band die op schouderhoogte aan de zijkant van uw lichaam is verankerd. Strek de armen naar voren terwijl je de riem op het handvat vasthoudt, zodat er spanning in de riem zit. Verander je torso terwijl je je heupen en onderlichaam recht houdt. Ga een beetje verder dan de middellijn van je lichaam en herhaal. Doe hetzelfde voor de andere kant van het lichaam. Doe 3 sets van 12-15 herhalingen aan elke kant

Maak het moeilijker: deze oefening vereist meer dynamische beweging en stabilisatie omdat je in een staande positie met meer gewrichten staat. Begin met een elastische band verankerd aan uw zijde op schouder- en schouderhoogte. Strek de armen recht voor u uit terwijl u de riem vasthoudt in een vergrendelingshendel l, zodat er spanning in de riem zit, de torso draait en de heupen en het onderlichaam recht houden. Ga een beetje verder dan de middellijn van je lichaam en herhaal. Doe hetzelfde voor de andere kant van het lichaam. Doe 3 sets van 12-15 herhalingen aan elke kant.

De meeste mannen spenderen te veel tijd aan het praten tussen oefeningen, wat leidt tot veel langere training dan nodig. Om een ​​efficiënte training in de sportschool te krijgen, moet u uw rusttijden aanpassen. Gebruik een stopwatch en stel een timer in om een ​​pieptoon te geven als het tijd is om de gewichten opnieuw aan te vallen.

De tijd dat u rust tussen de oefeningen, hangt volledig af van uw doelen en uw individuele training. Bijvoorbeeld, zwaardere trainingen kunnen enkele minuten duren tussen de oefeningen, terwijl work-outs die ontworpen zijn om de maat strikt te verhogen, kortere rustperiodes moeten hebben. Om hoge prestaties te bereiken, moet u voldoende rusten zodat uw spieren kunnen herstellen.

Volg de onderstaande instructies om te bepalen hoeveel tijd je tijdens je training zou moeten rusten:

Doelstelling: spieruithoudingsvermogen
Oefeningen: 12-20
Rusttijd: 30-45 seconden

Doel: spierhypertrofie
Oefeningen: 6-12
Rusttijd: 60-90 seconden

Purpose: Spierkracht
Oefeningen: 3-5
Rusttijd: 2-4 minuten

Doel: Spierkracht [19659100] Oefeningen: 1-3
Rusttijd: 3-5 minuten

Denk niet dat dit keer alleen is bedoeld voor volledige rust. Profiteer van deze extra minuten door de spieren die al rusten te trainen, bijvoorbeeld aan hun tegenovergestelde spiergroepen werken of hun techniek verfijnen en focussen op de volgende set.

Conclusie

Er is wat je doet Iedereen kan ongelooflijke, superscherpe en sensuele buikspieren hebben; op elke leeftijd ben ik 43 jaar oud en heb veel betere buikspieren dan toen ik 30 jaar oud was; erg spannend Een gespierd deel van het medium is veel meer dan alleen een seksuele aantrekking; Het kan een zeer krachtige aanwinst voor u zijn. Verlies of verbrand buikvet vandaag!

Lees ook onze recensie: Aanpassing in 4 minuten

De boodschap 24 Tips: trainen met buikvet of buikvet verliezen? verscheen voor het eerst in Reviews Expert .

Originele bron

Related Posts

Recente berichten

Wat is detoxen en heb ik een detoxkuur nodig

Wat is detoxen en heb ik…

ClubGreen | november 7, 2022 | 0

Detoxen wordt ook wel eens ontgiften genoemd. De benaming verwijst naar gif of toxic. Neem je gif in, dan zal je intoxiceren. Denk bijvoorbeeld aan alcoholintoxicatie: een vergiftiging met alcohol. Haal…

Categorieën

Over ons:

Op Clubgreen vind je informatie over duurzaamheid en een duurzaam gezond leven. De afgelopen jaren zijn deze onderwerpen steeds nadrukkelijker in onze levens gekomen. En krijgen we er allemaal steeds meer mee te maken. Wij delen onze kennis graag vandaar dit blog. Wilt u een bijdrage leveren aan Clubgreen neem dan gerust contact op. Met jou idee en of voorstel voor bijvoorbeeld een leuke samenwerking. Mail ons gerust op info(a)clubgreen.nl