Vraag: Wat zijn uw favoriete reisbestemmingen?

ClubGreen | april 21, 2018 | 0 | Levensstijl

Hey guys!

Ligt het aan mij, of is het het begin van het jaar waarin de reisplanning serieus oploopt? Iedereen die ik ken is nadenken over waar ze van plan zijn dit jaar hun lijsten af ​​te vinken, en daar ben ik mee. Zoals ik eerder heb vermeld, neem ik altijd het begin van het jaar om al mijn plannen uit te spelen, en hoewel het soms een beetje overweldigend kan zijn om het op deze manier te doen, is het een heel nuttige manier om een ​​goed beeld te krijgen van de jaar.

Vooral toen ik de kunst van het reizen journaling onder de knie had! We hebben dit jaar veel te doen, dus de uitdaging zal passen in een paar leuke uitstapjes tussen alle andere dingen die gedaan moeten worden. Ik weet zeker dat veel van jullie dat voelen! Dus ik ben op zoek naar inspiratie, naar plaatsen die mijn reisbehoeften bevredigen zonder al te veel tijd te nemen om te verkennen. In de tussentijd dacht ik dat het leuk zou zijn om een ​​paar van mijn favorieten van de afgelopen jaren te delen.

Een paar van mijn favoriete bestemmingen

Lees de handleidingen: Ubud Galle Formentera Hong Kong Uluwatu Palm Springs Sevilla Chiang Mai Cordoba

Vraag

Als u een aantal bestemmingen als uw favorieten moest noemen, wat zou zij zijn? Ik ben dol op de reisaanbevelingen van andere mensen, en ik weet zeker dat als jullie er van harte van houden, ik dat waarschijnlijk ook zal doen! Dus, vertel, waar is jouw nummer een plaats om te reizen? Bedankt voor de inspiratie!

Gedeeld door bron

Related Posts

Recente berichten

Wat is het vastendieet en is het een goed idee?

Wat is het vastendieet en is…

ClubGreen | juli 4, 2021 | 0

Het vastendieet is momenteel heel populair. Er bestaan verschillende varianten, maar het 16:8- en het 5:2-protocol zijn veruit de populairste. Net zoals we het eerder al deden voor onder meer het eiwitdieet nemen we…

Categorieën

Over ons:

Op Clubgreen vind je informatie over duurzaamheid en een duurzaam gezond leven. De afgelopen jaren zijn deze onderwerpen steeds nadrukkelijker in onze levens gekomen. En krijgen we er allemaal steeds meer mee te maken. Wij delen onze kennis graag vandaar dit blog. Wilt u een bijdrage leveren aan Clubgreen neem dan gerust contact op. Met jou idee en of voorstel voor bijvoorbeeld een leuke samenwerking. Mail ons gerust op info(a)clubgreen.nl