Vandaag is eindelijk mijn traplift geïnstalleerd

ClubGreen | juni 9, 2021 | 0 | Wonen

Ik ben als een kind zo blij en had dit al jaren eerder moeten doen. Ik heb echt veel te lang gewacht en het mezelf heel lastig gemaakt omdat ik er gewoon niet aan wilde dat ik een dagje ouder werd en mijn lichaam niet altijd wil wat ik wil. 

Ik ondervond al een tijdje moeite met de trap oplopen. De trap afdalen was een wat makkelijkere opdracht voor mijn pijnlijke knieën en heup, maar het voelde toch niet fijn aan. Er gaan allerlei gedachten door je hoofd heen. In het begin denk je nog dat het wel over gaat en dat het maar tijdelijk is. Op een gegeven moment bleek dat toch niet zo te zijn. Ik kreeg steeds meer lichamelijke klachten en het ging dus echt niet meer.

Wat doe je dan? Mijn bed naar beneden laten plaatsen was geen optie. O nee, geen haar op mijn hoofd die daaraan dacht. Bovendien heb ik boven nog een grote hobbykamer waar ik graag mijn eigen kleding maak en soms ook voor klanten wat verstelwerk doe. Zou ik dat alles ook naar beneden moeten verplaatsen? Verhuizen zag ik ook niet zitten. Ik woon hier al zo lang en ik heb het hier fijn in mijn buurtje.

Op een gegeven moment heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Samen met mijn dochter ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf wat trapliften verkoopt en ook installeert. Mijn schrik was een ontzettende lelijke rails langs mijn trap te krijgen waar de stoel op naar boven en beneden wordt geleid. Mijn dochter en ik hebben diverse bedrijven gesproken en de wensen kenbaar gemaakt. We hebben ook een medewerker van 123 trapliften gesproken en tot mijn grote schik begreep hij direct waarom ik er zo tegenop zag om een traplift aan te schaffen. Hij nam echt de tijd om mij alles over trapliften te vertellen, dat voelde erg fijn. 

Een paar dagen later kwam er een monteur naar mijn huis om mijn trap te bekijken. Hij vertelde mij rustig over welke mogelijkheden er waren. Ik vind het vooral heel fijn te horen dat het trapliften zijn die een tweede leven krijgen. Vaak zijn ze niet eens zo lang gebruikt. Ik heb een offerte gekregen en wederom werden al mijn vragen beantwoord. Een dag later heb ik mijn traplift besteld.

Mijn traplift is er! Het staat helemaal niet lelijk. Ik kon kiezen uit diverse modellen en heb een mooie traplift uitgezocht die perfect in mijn huis past. Alles werd vakkundig en snel gemonteerd en daarna kreeg ik een uitstekende uitleg over de werking van de traplift. Ieder knopje werd uitgelegd. Ik ben blij dat ik toch de stap heb gemaakt en er nu één heb. Ik kan gewoon gebruik maken van mijn etage en kan in mijn huis blijven. 

Mijn dank is groot en ik ben blij dat ik voor jullie gekozen heb. De levertijd viel ontzettend mee en de installatie is ook vlotjes verlopen. Jullie hebben echt de tijd genomen om mij een heel goede uitleg te geven en de prijs is ook heel plezierig. Ik zal jullie dan ook zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissen.

Related Posts

Recente berichten

Wat is detoxen en heb ik een detoxkuur nodig

Wat is detoxen en heb ik…

ClubGreen | november 7, 2022 | 0

Detoxen wordt ook wel eens ontgiften genoemd. De benaming verwijst naar gif of toxic. Neem je gif in, dan zal je intoxiceren. Denk bijvoorbeeld aan alcoholintoxicatie: een vergiftiging met alcohol. Haal…

Categorieën

Over ons:

Op Clubgreen vind je informatie over duurzaamheid en een duurzaam gezond leven. De afgelopen jaren zijn deze onderwerpen steeds nadrukkelijker in onze levens gekomen. En krijgen we er allemaal steeds meer mee te maken. Wij delen onze kennis graag vandaar dit blog. Wilt u een bijdrage leveren aan Clubgreen neem dan gerust contact op. Met jou idee en of voorstel voor bijvoorbeeld een leuke samenwerking. Mail ons gerust op info(a)clubgreen.nl