Verschillende manieren om jouw brievenbusdoos te personaliseren!

ClubGreen | mei 31, 2022 | 0 | Bedrijven

Een brievenbus is een duurzame en voordelige optie als je vaak kleine producten verstuurd. Een brievenbuspakket is lichter en kleiner is dan een regulier pakket. Hierdoor is het goedkoper om het pakket te verzenden. Daarnaast is dit ook duurzamer, omdat er dan meer pakketten per rit mee kunnen met de koerier. Hierdoor hoeft de koerier minder vaak op en neer te rijden en stoot daardoor minder uitlaatgassen uit. Als je een klant een pakket op stuurt is het natuurlijk leuk als deze gepersonaliseerd is. Hierdoor ziet de klant gelijk dat het van jouw webshop komt. Er zijn verschillende manieren om een brievenbuspakket te personaliseren. Ben je benieuwd naar deze manieren? Lees dan verder en kom erachter! 

Bedrukte brievenbusdoos

Als je een brievenbusdoos wil laten bedrukken, dan kan dat op de bovenkant van de doos. Je kunt het logo niet geheel over de bovenkant laten bedrukken, omdat er rekening gehouden moet worden met marges. Bij een witte doos, kun je ervoor kiezen om jouw logo te laten bedrukken in meerdere kleuren. Bij de bruine dozen is het alleen mogelijk om het logo te bedrukken met zwarte inkt. Als jouw bedrijf bezig is met duurzaamheid, is de bruine doos een goede optie. Deze is namelijk duurzamer en oogt voor de klanten ook milieuvriendelijker. 

Brievenbusdoos met label

Naast een geheel bedrukte brievenbusdoos, kun je ook kiezen voor enkel een bedrukt label. Hierbij wordt de doos niet bedrukt, maar wordt er een label bedrukt met jouw logo. Deze wordt om de doos geplakt. Dit is een voordeligere optie dan de hele doos bedrukken. Bij het bedrukken van dit label is van alles mogelijk. Je kunt het gehele label laten bedrukken, maar je kunt ook kiezen om alleen jouw logo erop te laten printen. Het nadeel van dit label is dat deze kapot kan gaan tijdens de verzending. 

Laat de brievenbusdoos bedrukken!

Nu je weet op welke manieren je een brievenbusdoos kunt personaliseren, is het aan jou om een keuze te maken. Heb je een klein budget? Kies dan voor de variant met de sleeve. Wil je investeren in mooie verzenddozen en jouw klanten een luxe gevoel geven? Ga da dan voor de bedrukte brievenbusdozen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek het uitgebreide aanbod. Bij Rotimshop kunnen ze brievenbusdozen bedrukken met jouw logo. Wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

Related Posts

Recente berichten

Wat is detoxen en heb ik een detoxkuur nodig

Wat is detoxen en heb ik…

ClubGreen | november 7, 2022 | 0

Detoxen wordt ook wel eens ontgiften genoemd. De benaming verwijst naar gif of toxic. Neem je gif in, dan zal je intoxiceren. Denk bijvoorbeeld aan alcoholintoxicatie: een vergiftiging met alcohol. Haal…

Categorieën

Over ons:

Op Clubgreen vind je informatie over duurzaamheid en een duurzaam gezond leven. De afgelopen jaren zijn deze onderwerpen steeds nadrukkelijker in onze levens gekomen. En krijgen we er allemaal steeds meer mee te maken. Wij delen onze kennis graag vandaar dit blog. Wilt u een bijdrage leveren aan Clubgreen neem dan gerust contact op. Met jou idee en of voorstel voor bijvoorbeeld een leuke samenwerking. Mail ons gerust op info(a)clubgreen.nl