Eten & Drinken

Gezond eten is natuurlijk altijd een goed streven. Duurzaam en gezond tegelijkertijd is nog veel beter, vinden wij. Het is niet eens moeilijk om duurzamer te gaan eten. Zoek uit waar je voedsel vandaan komt, hieronder bijvoorbeeld. En duurder hoeft het ook niet te zijn, denk maar aan het verwerken van restjes die je anders misschien wel zou weggooien. De websites waar je duurzaam en goedkoop kunt koken, schieten uit de grond. Kijk bijvoorbeeld eens op kliekipedia.nl of op smulweb.nl. Inspiratie te over!

Voeding en gezondheid

Een smakelijke maaltijd met oog voor uw gezondheid, dat kán. Samen met de Schijf van Vijf – voor een gezond eetpatroon – en duurzame producten bereidt u een gezonde maaltijd.

Eerlijke voeding

Hoe weten we of onze koffie wel ‘eerlijk’ is? En heeft dat mootje vis op ons bord wel een duurzame herkomst? Keurmerken geven het antwoord…

Voeding en milieu

Ons voedsel heeft grote invloed op het milieu. Niet alleen de productie van voedsel en de afzonderlijke voedingsstoffen, maar ook de verwerking van etensresten. Hoe eten we nu milieubewust?

Voeding en levensovertuiging

Veganistisch of vegetarisch? Uw eten vertelt veel over wie u bent en waar u voor staat.

Vis en visserij

Vis is lekker en gezond. Door overbevissing zijn echter al veel vissoorten ernstig bedreigd. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we kunnen blijven genieten van vis zonder dat onze oceanen leeg raken?

Beautyfood

Beautyfood zijn voedingsmiddelen die een positieve bijdrage leveren aan de huid, haar, tanden en nagels. Ze bevatten bijzonder veel vitaminen, mineralen en antioxidanten en dragen zo bij aan gezondheid van lichaam en geest.

Zuivel

Zuivel is de verzamelnaam voor melk en alle producten die daarvan gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld boter en kaas. In dit hoofdstuk vindt u alles over diverse zuivelproducten.

Blijf op de hoogte met de ClubGreen nieuwsbrief:

Lifestyle

Planet

Business